- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
itouchfan
senior tag
Üdv!
Mivel nem kaptam rá választ, és még mindig aktuális, megkérdezem újra, hogy erről - [link] mi a vélemény? Találkozott már valaki vele? Utazóállványnak kéne, jó lenne a minél kisebb méret, de azért stabil szerkezet. Ja, és használtan néztem ki, mivel egyelőre 16-18k-nál többet nem szeretnék rákölteni. Esti képekhez, panoráma képekhez kéne főként, Nikon D3200+Sigma 17-70 alá (később lehet, hogy D7200 lesz belőle, de az is lehet, hogy MILC de az könnyebb, úgyhogy az mindegy).
Köszi előre is! -
itouchfan
senior tag
igazad van.
nem rendeltem meg végül, mivel még tovább szeretnék kutatni, csatlakozva a kollegához, én is utazáshoz, túrázáshoz keresnék kis méretűvé összecsukható, de kinyitva stabil, normál magasságú állványt. ár-érték arányban a legjobbat keresem 12-15 ezer forint körül. mit tudtok javasolni?
-
itouchfan
senior tag
Sziasztok!
[link] - Ez jó választás lenne Nikon D3200 + Sigma 17-70 mellé utazás-túrázáshoz?
Köszi előre is! -
itouchfan
senior tag
Sziasztok!
Nikon D3200-hoz keresek gorillapodot. Utazásnál, városnéző sétáknál használnám elsősorban. Egyelőre kitobi van, meg fix-ek vannak tervben (35, 50/esetleg 85 mm), teleobjektív nincsen. [Joby Goriilapod 1K-t, ] [Joby Gorillapod Hybridet] néztem eddig, ezeknek a teherbírása elég lehet? Árban ez a 15k Ft lenne a maximum, ennyiért esetleg lehet találni egy nagyobb teherbírású copy-t vagy érdemes maradni az eredeti Jobyknál?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest