Új hozzászólás Aktív témák
-
sweet122
tag
válasz
sweet122 #5439 üzenetére
Na, hát akkor megvettem ezt.
Elsőre is nagyon masszív darabnak néz ki, kinyitva, teljes magasságnál sem éreztem gyengének. Megmondom őszintén, hogy olyan igazán pro állványt még nem próbáltam, de teljesen kinyitva is teljesen stabil volt rajta az 1D Mark II N+Canon 17-40L, ami egészen pontosan 2,1 kg.
Ezután sem hagytam nyugodni, felraktam megfordítva is a középoszlopot és a gépet rá úgy, hogy a gömbfejen oldalra nézzen, magyarul a gép felfele nézett, alulról. Így is teljesen rendben volt.Szerintem 35 pénzt simán megért, mégegyszer köszi madgie, hogy szóltál.
-
sweet122
tag
E ketto kozul, melyiket ajanlanatok inkabb?
[Manfrotto] vagy [Rollei]?
A Manfrottorol sok infot nem talaltam. Megfordithato a kozeposzlop?
Mi a legalacsonyabb magassaga?A Rollei a 220V-ban jelenleg valamiert nem rendelheto, pedig penteken meg volt a Beke teri boltban, fura.
Ja, egy 1D Mark II N-nel lenne hasznalva, jelenleg egy 17-40 L obival, de kesobb mindenkepp lesz rajta 70-200 L is, de inkabb ugy terveznek, hogy lehetseges, hogy egyszer a 100-400L IS eljutna ra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- További aktív témák...
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest