- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aginor
veterán
Köszi a választ!
Azóta körbejártam még a témát kicsit, és sikerült szereznem egy Magnesit 519-et, és rájöttem, hogy én valami "komolyabbat" akarok. Az 519 egyáltalán nem bizalomgerjesztő, vékony lábak, nem kényelmes a középplatformnál lévő csukló rögzítőinek a használata( amivel a lábak szöge szabályozható, bár ezek idővel bekophatnak), valamint a fej is túl darabosan mozog, nem beszélve arról, hogy rögzítéskor elmozdul a fej. A fenti "hibák" legtöbbje lehet, hogy csak az 519-re igaz, de a fej mindkét modell esetében azonos.
További érdekesség, hogy elég sok a hibás darab, 519-nél jellemzően a magnézium rögzítőkapcsok törnek el, az 525-nél az állványfej menete szakadhat ki (ami az 519-re is érvényes lehet, mivel ua. a fej).A fenti tapasztalatok után tovább kerestem és most a Giottos MT9361B állvány és az MH5011 3D fej kombónál tartok. Ezt is sikerült megnéznem, és hát egy másik világ, mint amikor átülsz egy BMW-be, én nem is olyan sokkal drágább..
Egyelőre itt tartok. -
aginor
veterán
Sziasztok!
Cullmann Magnesit 525-ről mi a véleményetek? Ezek közül melyiket, miben különbözhetnek? [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest