- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zinho
aktív tag
Nekem a nanomax 260-on is csúszkál a gyorscseretalp!
(az a kis pöcök nem szabvány távolságra van a menettől? Mert van ott, de nem ugrik bele a gép alján lévő résbe)
(#2143) qfm : esetleg ha van időd, akkor nézegess használtan állványokat. Kis szerencsével elég jókat ki lehet fogni, pl. Index fórumon elég nagy a jövés menés.
-
Zinho
aktív tag
válasz
Danubius L #2057 üzenetére
Nem lesz túl stabil, de nyaralós/utazósnak még ezt is megnézheted: Vanguard Nivelo 204BK. 15e-ből ez is kijön.
-
Zinho
aktív tag
válasz
Danubius L #2055 üzenetére
Ár? Méret? (Hurcolászni sok mindent lehet, de pl. hátizsákban már nem mindet...)
-
Zinho
aktív tag
Én a helyedben Vanguard háza táján néznék szét. Elég jókat olvasni róla úgy általában, olcsóbb mint a Manfrotto / Giottos, de sokan legalább olyan jónak is tartják őket. Ugyan személyes tapasztalatom nincs velük, de mostanában elég sokat turkáltam a neten állvány ügyben.
-
Zinho
aktív tag
-
Zinho
aktív tag
válasz
Real_Necro #2009 üzenetére
Én is azt olvastam róla negatívumként, hogy nem gyorszáras, nehézkes rárakni a gépet sajnos..
-
Zinho
aktív tag
válasz
Real_Necro #2007 üzenetére
Helló!
Megvetted végól a Nanomax 200t-t? Kíváncsi lennék a véleményedre; én ugyanilyen cipőben jártam (ugyanezen kritériumok, ugyanilyen árkategória). Én is a Cullmann Nanomax 200t-t találtam az egyedüli befutónak, a 220 már picit nagy. De végül nem vettem meg, mert kaptam kölcsönbe egy Slik Mini-t, de az meg már túl pici, nagyon kényelmetlen használni, több helyen nem is lehetett... szóval nemsokára újból napirendre kerül a téma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest