- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ssuti
csendes tag
Sziasztok!
Örülök, hogy rátaláltam erre a fórumra, majdnem rendeltem egy Hama állványt netről, csak az ára miattAzóta volt a kezemben, nagy csalódás lett volna.
Így viszont tegnap vettem egy Soligor AT-155-öt. Nem tűnik túl erősnek, de Canon S3-mal fogom használni, ahhoz pedig úgysem tudok obit csatlakoztatni, csak előtétlencséket.
Ami nagyon pozitív ebben az árban:
- lábak 3 különböző szintben nyithatók
- fém fej
- középoszlop kivehető, megfordítható, ill. két részre lehet szedni, így nincs útban amikor teljesen összetolt lábakkal használom
- középoszlop alján a menetre másik fejet lehet tenni ha jól sejtem - így a középoszlopot kettécsavarva 2 különböző fejet lehet használni ugyanazzal az állvánnyal - ezt azért majd meg kell néznem jobban ha hazamegyek
- szivacs markolat mindhárom lábon
- hordtáska
- könnyű, 1 kg körül (stabilitásnak nem tesz jót, de ha sokat kell cipelni, akkor nem mindegy)Stabilitásra viszont figyelni kell, érdemes kioldót/időzítőt használni, teljesen kinyitva
elég sokáig tud remegni.
Eddig nagyon tetszik, jövő héten lesz alkalma bizonyítani is
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, ( ÚJ / 100 / 1100 / 4200 expoval )
- Canon EOS 250D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (200 vagy 970 expoval)
- Sigma 12-24mm f/4 DG HSM Art ( Canon ) - Újszerű -
- Think Tank Glass Limo profi fotós hátizsák - Új -
- Új! Canon CF-R20EP hűtőventilátoros markolat (R5, R6, R5 II, R6 II)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL WD19 / WD19S dokkoló + 130W töltő
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest