- Apple Watch
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
dabgergo
őstag
válasz
M_o_g_y_i #1988 üzenetére
Ez valóban komolyabbnak tűnik, csak nehezebb is és nincs hozzá táska. Persze vmit vmiért, nekem sztem fontos, hogy minél jobban tudjam szállítani is akár túrákra is. De még nem döntöttem.
Azt viszont tényleg nem értem h a Cullmann Nanomax 260-at miért húzza le mindenki, amikor elvileg jobb kéne h legyen mint a Primax 180, amit meg agyon dicsérnek. -
dabgergo
őstag
Ez a Cullmann Primax 180 nekem is nagyon megtetszett. Olvatsam elég sok angol tesztet meg véleményt és nagyon elégedettnek tűnik kb mindenki, szinte el sem hiszem, hogy ilyen olcsó. Ha tudok kicsit többet is rászánni akkor 20 körül mi az ami ennél jobb lehet?
-
dabgergo
őstag
-
dabgergo
őstag
Cullmann Nanomax 260-at néztem most ki, ebben az árkategóriában tudtok jobbat? Mit tudtok erről az állványról?
-
dabgergo
őstag
Én is szeretnék venni állványt d90-hez kb 20ezer körül, de azért lehet kicsit több/kevesebb is. Tudom, hogy egészen más a videózásra szánt állvány meg a fotózásra, de nincs vmi átmenet vagy olyan fotós állvány amit pl. finomabban lehetne forgatni meg alacsonyra is le tud menni?
Egyébként a korábban linkelt Cullman MAGNESIT 522 az eléggé tetszik de nem tom mennyire jó minőségű.
Tudtok segíteni ötletekkel, tapasztalatokkal? -
dabgergo
őstag
Sztetek lehet vhol Mo-on kapni ilyen vivitar állványt, vagy bármilyen hasnolót? (nagyon kicsire összecsukható, ez az egyetlen szempont szinte)
-
-
dabgergo
őstag
Szeretnék venni egy olyan tripodot ami jó kicsi és könnyű, hogy beférjen a táskámba (hama defender 220), egy ilyesmit vennék: [link] De nem látom Mo-on semmilyen boltban, sztetek kapható valahol? (eBaxről tudnám rendelni de elég sok a szállítási ktg) Vagy tudtok esetleg vmilyen helyettesítő terméket ajánlani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fűnyíró topik
- Óra topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Elite: Dangerous
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Apple Watch
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest