Hirdetés
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- 9000 mAh-s Redmi készül
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chapel
addikt
Utána olvastam, látom hogy nekem nem jó az átalakítós verziós sem amit a kolléga lejjebb linkelt (nem nekem, csak mint infó) hiszen a vége megint csak az hogy a kis 3/8-ados csavar fogja tartani a 2kg feletti szettet.
Mert hogy az obin 1/4-es van...tehát kinézek egy 50k körül manfrotto állványt amin 1/4 van alapból és ahhoz fogok rendelni átalakítot, hogy a 3/8-ados 150-es sigma makró álvány gyűrűje is rámenjen ha kell.
Sorry hogy végül off lett
-
ottkar
addikt
Pld panorámázni sokkal jobb és kényelmesebb a 3D fej. Általában ahol derékszögben kell lépni. A gömbfejeket is úgy csinálják már hogy nem nyeklik minden irányban hanem a talpon lehet fordítani. Azokon a Slikeken amit ajánlok azért nem gagyi műanyagfej van. Ha nincs több pénzed a 10-re leárazottat nyugodtan megveheted, vagy Velbon sherpát.
-
Szoles
senior tag
OK, nekem mindegy, nem vagyok az ügynöke egyik cégnek sem.
A gömbfej pedig szerintem egyáltalán nem követelmény, félreérthetted. (Sőt, van amihez még hátrány is a gömb.)Nézelődj akkor használtakat (nem a vaterán, hanem fórumok hirdetései között), szerencsével megcsíphetsz egyet. Például én is ráakadtam egy Manfrottóra, jó fejjel 15-ért.
-
ottkar
addikt
Egy állványnál nemcsak a lábak merevsége a mérvadó hanem a fej milyensége is. Hiába jók a lábak ha gyenge műanyag fej van rajta amit nem lehet rendesen meghúzni. DSLR-nél előre kell gondolkodni, ajánlatos olyan állványt venni amire később egy jobb fejet is fel lehet csavarni.
Én most vettem egy Velbon midi gömbfejet 12900 volt natúre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Valami baja van a tápomnak
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Renault, Dacia topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Canon RF 800mm f/11 Is STM + álcázó+állványtalp+napellenző (2.)
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. ( 3800 / 6400 expoval)
- Insta360 X4 akciókamera Adventure Bundle
- Samyang AF 85mm f/1.4 FE II objektív Sony E
- DJI Osmo Action 2 Dual Screen +Power Combo akciókamera rengeteg tartozékkal
- CPU: 2 x Intel Xeon(R) E5-2650L v2 1.70GHz, 40 vCPUsvv, 256 GB DDR3 RAM
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition konzol.
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A gömbfej pedig szerintem egyáltalán nem követelmény, félreérthetted. (Sőt, van amihez még hátrány is a gömb.)