Új hozzászólás Aktív témák
-
Fotonhámozó
senior tag
Azokkal a gép aktuális pozícióját tudod belőni, nem pedig a komplett fej forgástengelyét. Emiatt ha a tengely nem függőleges, akkor forgatáskor a gépváz kimozdul az előzetesen beállított horizontális/vertikális sík(ok)ból. Emiatt a panorámád ferde lesz. Ezért jó, ha a középoszlop tetején vagy a lábak becsatlakozásánál is van vízszintjelző. Ha a gömbfejet könnyen és precízen be tudod úgy állítani, hogy a gyorscseretalpat tartó kis kar párhuzamosan (egytengelyűen) áll a középoszloppal, akkor ennél a tripodnál nincs gond, mert a talp vízszintezőivel könnyen be tudod lőni a forgástengelyt (is). De ha nem, akkor problémás a pano elkészítése.
-
Fotonhámozó
senior tag
Arra gondolok, hogy a gömbfej tengelyét (a gyorscseretalpat tartó kis kar tengelyét) mennyire precízen lehet párhuzamosba állítani a középoszlop tengelyével. Azért kérdezem, mert egy ideje szemezek ezzel az állvánnyal, de mivel a középoszlopon (vagy a lábak becsatlakozási pontjánál) nincs vízszintező, ezért a panozás nehezebb lehet vele.
-
jjeahh
nagyúr
Köszi, pont erre számítottam amúgy, már képeken jónak tűnik. Kíváncsi vagyok azért, hogy használat közben is rendben lesz-e vele minden.
A kis 6662A-m gyorscseretalpa elkezdett lötyögni amúgy, a reteszt ami rögzíti egy csavar tartja, amit minden használat előtt meg kell húzni, mert meglazul... Másnál is ilyen? Vajon lehet valahogy orvosolni a problémát? Szerintem az a kis csavar túl rövid úton és könnyen jár... Más gondom még mindíg nincs vele, pedig kapott már sarat, esőt és 90%-ban erdőben használom. Max ha a fej továbbra is hisztizik kicserélem és valszeg még mindíg ott lennék árban mint egy manfi compact-al -
Lassú Víz
addikt
Aki elhiszi annak a gömbfejnek, hogy stabilan megtart több mint 1 m-es erőkart, az meg is érdemli
Egy háromlábú állványt sem csukunk össze mindig, csak a lábait behajtjuk, és úgy visszük odébb, ha sűrűn kell használni. Inkább azon törd a fejed, hogy kihúzott lábakkal hogy lehet pl. a vázhoz fogatni az állványt anélkül, hogy akár a bicikli festése akár, az állvány kárát látná. Szerintem jobb irány, mint ezek a labilis megoldások. -
tvamos
nagyúr
Engem is erdekelne, hogy milyen a Q666.
Eltorott a csodalatos Silk allvanyom, de mivel nyar van, es kene az allvany....
Eredeti lehet ez?
Mert ahogy hallo, mar ezeket a masolatokat is masoljak... -
jjeahh
nagyúr
Én ilyent próbáltam, ez megállt gh4 + 12-35-el szélcsendben, de nem mertem volna úgy otthagyni
Szerintem az ilyeneket mindíg tartani kell, bár lehet nincs igazam, mást tényleg nem próbáltam...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest