- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
a benro cuccokat nem ismerem, de pl egy panorámafejnél a közepes méretű triopo gömbfej már éppen kevés (NB2s), mert a panorámacucc miatt lényegesen nagyobb az erőkar, mintha közvetelnmül tennéd rá a gépet a gömbfejre.
A fentire egyébként 8kg-ot adnak meg teherbírásnak, ami végülis nem esik le róla, ha a tömegközéppont környékén támasztja alá, de a gyakorlatban mégis kevéske. Belépő dslr-t egy 100/2,8-as lencsével még megfog úgy, hogy nem kell megtépni a csavart rajta. -
Real_Necro
veterán
Szia!
Nekem egy kicsi Cullmann Nanomax 200T van, mint hordozós. Nem egy atomstabil darab, ha ki van teljesen nyitva, de utazós célra méretéből és súlyából adódóan nekem megfelel. Amúgy a Cullmann erre is 10 év garit adott, csak be kellett regelni a német oldalon.
szerk.: Ne ajánlatnak vedd, csak kb ennyi tapasztalatom van Cullmann-tól. Szemezgettem ebay-en Velbon Ultrek állványokkal, de árban 2-3x annyiba került volna. Gondolom minőségben is jobb, de nem használom olyan sűrűn az állványt, hogy ennyit áldozzak rá.
-
Zinho
aktív tag
Én a helyedben Vanguard háza táján néznék szét. Elég jókat olvasni róla úgy általában, olcsóbb mint a Manfrotto / Giottos, de sokan legalább olyan jónak is tartják őket. Ugyan személyes tapasztalatom nincs velük, de mostanában elég sokat turkáltam a neten állvány ügyben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Formula-1
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged