- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- One mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
válasz
szabo.csabi #6679 üzenetére
Pl makronal, vagy termék fotonal.
-
Balinov
titán
Sracok, ugy nez ki, sikeresen elhagytam a Gorillapod SRL Zoom Gombfejebol egy fontos alkatreszt. Lehet kapni, de mivel mar regota tervben van, inkabb lecserelnem az egesz gombfejet egy meretben a gorillapdohoz passzolora (ahelyett hogy az Induro AKB1 gombfejet tennem at).
Milyen olcso, de azert stabil gombfejet erdemes megvenni? Ebay, ali, BG/GB, amazon boven jatszos. 20-30€ kategoria. Egy Oly EM5MK1-et (esetleg EM1MK1-et) kene elbirnia, a legnehezebb uvegem egy "sotet" oly 40-150R kitobi (muanyag bajonett)
B
-
Balinov
titán
Hamar QZSD...ez az ugye? Erre ramernetek tenni egy D3200-t Nikon 18-105VR-el?
-
Balinov
titán
Sracok, Ismerosnek kell allvanyt ajanlanom, lehetoleg Amazon-os forrasbol
Ami van es lehetoleg stabilan kene birni az egy Nikon D3200 (vagy D3300), Nikkor 18-105VR. 100-150GBP ar, amit raaldozna. Megfeloen stabil gombfejjel egyutt kelljen beleferni.
A fenti link egy amazon.co.uk-s kereses adott parameterekkel.
Szerintetek?
B
-
Balinov
titán
Sracok, Joby Gorillapod SRL Zoom gombfejet szeretnem kivaltani 3rd party gyarto gombfejevel. Milyen alternativak korul nezzek, ha fontos az ar (20-30€ az idealis) es a meret (ne legyen akkora, hogy platosifaval kelljen vinni).
Feltorekvo markak, ebay-es beszerzes, minden szobajohet!
udv
B -
Balinov
titán
válasz
szaki1986 #5692 üzenetére
+1 a babzsakra, esetleg Gorillapod. bar az eleg huzos aron megy.
Nekem D90+ 18-105VR +YT468II-t megtartotta, de volt olyan erzesem parszor, hogy ha egy nehezebb obit csavarnek fel, akkor mar keves lenne. Ja. SRL Zoom, gyari gombfejjel.
-
Balinov
titán
hat, ha tegnap ilyenkor kerdezed meg is tudtam volna nezni, mert epp eloszedtem,hogy kimegyek a partra verofenyben ND1000-zni (aztan visszapakoltam ,mert nem talalom a qrva haida-t sehol...remelem nem dobta ki Vera vagy Patrik)
Amugy Indurora raraktam tegnap az EM5-ot, M42 adapterrel, Nikon 50-essel (vakut probalni) nos, em5-el mint az atombunker, olyan stabil (poen, hogy most jottem ra, hogy a kozeposzlopot meg lehet forditan, azt megvan 4 eve!!!)
-
Balinov
titán
válasz
r.levente75 #5553 üzenetére
ezzel tokeletesen egyetertek. A vaz az nagyon jo, konnyu, feladott poggyaszba is befert olaszokhoz, a fej is jo, csak neha bebolintasra hajlamos. Megtalaltam most az amazon.de-s renelest, majdnem 190€ volt anno 2012-ben szalitassal.
Mondjuk mai fejjel mar nem biztos, hogy pont ezt vennem meg, de ez szerintem meg nagyonsokaig ki fog szolgalni.
-
Balinov
titán
válasz
DonRazzino #5547 üzenetére
akkor vegulis megvetted? Fejet ha normal erosseggel meghuzod, nem bolint be valamennyit?
-
-
Balinov
titán
válasz
hibavissza #4995 üzenetére
nics mit.
meg valami. par honappal, talan tobb mint 1 eve is, asszem itt linkeltek valami normalisabb, nem ultragagyi Gorillapod klon-t. olyan 20$ koruli ebay-es aron. Erdemes lenne visszaolvasni a linkkert.
-
Balinov
titán
válasz
hibavissza #4993 üzenetére
nem akarok mas penztarcajaban turkalni, mert nem ismerem a koltsegvetest (egyebkent annyiert tenyleg nem khm... olcso) en bevallalnam az ebay-es cuccot. max ha nem jo, vakut tartani meg mindig jo
Hirtelen otlettol vezerelve megneztem a nemet amazon warehouse dealjeit is, de az meg brutalabb arugyileg, mint az angol
-
Balinov
titán
válasz
hibavissza #4991 üzenetére
hmm..nem is gondoltam volna,hogy ennyire olcso. ugylatszik, makom volt, mert meg elfogadhato €.£ arfolyamnal rendeltem.
Amugy kell neked az SRL-Zoom? Nekem D90+18-105VR-re jo volt, de azota lett egy Pana G3, igaz nem probaltam meg ki a gorillapoddal, de a kisebb valtozat talan elegendo es nem kell a dragabb srl-zoom..
-
Balinov
titán
válasz
hibavissza #4989 üzenetére
csak 1 tipp, nem biztos,hogy be fog valni, de keressel ra az Amazon UK Warehouse deal-ek kozott, hatha talalsz megfelelo aron.
Az en SRL-Zoom-om is onnet van, kb 2 eve vettem, mikor a font nem volt ugy elszallva az eurohoz kepest es akkor valami 25-30€ kozott volt a komplett .Annyi kinja volt, hogy a csomagolas picit serult volt, de amugy a gorillapod (es a ball head) hibatlan allapotban van azota is.
udv
B -
Balinov
titán
válasz
kellcucc #4931 üzenetére
18-105-om van, D90-el (korabban D5000), de szerintem az a 1.5kg-os teherbiras dslr ala keves, en ugy tippelem, inkabb kompakt/milc vonal ala valo, semmint dslr ala. Csak a kg erteket nezni nem erdemes, erokart is figyelembe kell venni, szoval lehet, egy 35mm-es uveggel atomstabilan megtartja, de egy televel mar lehet instabil vagy a fej bolint be
-
Balinov
titán
válasz
Real_Necro #4890 üzenetére
koszi, Zolka tesztje miatt is kerdezem. Az elso nekem eleg szimpatikus,
-
Balinov
titán
válasz
Real_Necro #4447 üzenetére
Koszi a tippet, dobtam is egy kerdest a topikjaban a cuccnak.
-
Balinov
titán
válasz
kiskornel #4443 üzenetére
Hmm...van igazsag, amit mondasz, 5kg nem tudom mennyire realitas, valszeg egy 10kg-ossal jobban jarnek, csak az, nem csak a teherbirasban a duplaja. Manfibol (mert gondolom a Giottos/Gitzo egy, ha nem ket kategoriaval van arban is feljebb) melyik az az olcsobb fej, amit mar meg lehet venni?
Hasznalt ellen sem vagyok, de oszinten megmondva megnezve az IKB1 fejet, meg a 25fontos Redsnappert elegge nagy a kulonbseg, nem az induro javara.
Az az egyetlen baj, hogy az RS-rol gyakorlatilag 0 user review-et talalni. Ha lesz idom, majd atbujom egyket angol fotos ujsag forumat, hatha van valami eldugott user review
En hajlanek kiprobalni ezt, max ha nem jon be, nem bukok 50+€-t, csak 10-15-ot,ha itt eladom hasznaltan.
udv
B -
Balinov
titán
BUEK Sracok, Angol Redsnapper tripodokrol hallot mar valaki?
Egy angol fotos oldal forumaban irtak tobben, mint ajanlott markat a budget kategoriaban (150£). Megnezven az oldalukat eleg jo minosegunek neznek ki az allvanyaik es fejeik es az ar is viszonylag baratsagos.
Amiert kerdeznem az az, hogy van egy Induro AKB1 szettem. Az allvany teljesen korrekt, stabilan megtartja a D90+18-105VR-t, meg akkor is, ha mondjuk extraban fel van ra tekerve a YN468II. Viszont a fejjel mar nem vagyok teljes mertekig boldog.
Konkretan ezt a fejet adjak a szettben:
sajnos a 18-105-el mar szeleslato (18mm) allasban is hajlamos bebolintani, meg ugy is,hogy csutra meghuzom.
Arra gondoltam, hogy szuletesnapomra lehet meglepem magam egy Redsnapper RSH-61 ball head-del. Meretben kb az Induro-val egyezo - talan kisebb a gomb es a hordo atmerjoe - viszont 5kg-t ir teherbirasra.
25£ lenne, szoval nem egy anyagi ongyilkossag, viszont amit nem tudok, hogy ra tudom-e az Induro allvanyra csavarozni. Specko szerint az Induro menete 1/4"-20 & 3/8"-16, de nem talalok infot az RS fej meneterol. Atlalaban ezek egyformak, marmar szabvanyosak, nem?
udv & koszi
Balinov -
Balinov
titán
Sracok, kollegamnak kolcsonadtam az eredeti Gorillapod SLR Zoom (fejjel) a hetvegere, D3100+kitobi szetthez. Annyira megtetszett neki, hogy o is akar egyet venni a kozeljovoben, viszont az SLR Zoom szettet eleg borsosan merik.
Emlekszem, liinkeltek valahol SLR Zoom klonokat ebayrol. Vett mar valaki utangyartottat? Van-e valami bevalt ebayes kinai koppintas, amit egy ilyen, viszonylag kis meretu/sulyu szetthez nyugodtan hasznalhat az ember?
Koszi
Balinov -
Balinov
titán
sztem jot valasztottal. Nekem is Indurom, igaz AKB1 van, hasonlo allvany resszel, mint a tied. Az allvany resze nekem teljesen bejon (az en jelenlegi felhasznalasi teruletemmel) a fej az a D5k+18-105-ot siman megbirta, picit nehezebb D90-el azert mar bebolint, de utana tartja a poziciojat. Jovore talan tudok venni hozza egy erosebb fejet
-
Balinov
titán
szia jjeahh,
inkabb Gorillapod, abbol is inkabb SRL-Zoom. Focus sztem MILC-nel agyuval verebre lenne, azt inkabb dsrl+tele felallasra ajanljak. Nekem D90+18-105-hoz az SRL-Zoom-van, tele vegere kinyitva az obit is megtartja normalisan, bar szeleslato vegen azert erezhetoen stabilabb. Probaltam mar korlatra, fara, facsonkra rapasszintani, sztem eleg jol tartja. Pixi-rol egy fotosmagazinban volt teszt, mas hasonlo (koztuk a gorillapod is) megoldasokkal. Ott inkabb kompakthoz ajanljak
Fejjel egyutt vettem, angol amazonon warehouse deal kereteben (bontot, de makulatlan csomag volt, valami 30 egynehany fontert). Nemet amazon is vannak warehouse deal-ben ahogy latom.
udv
B -
Balinov
titán
Sracok, hatha valakinek jol jon, Amazon UK-nal warehouse deal-ben latok par tri/monopodot akcioban. Amazon WArehouse deal-es cuccok altalaban nem kell,visszakuldom refundert, vagy serult csomagolasos cuccok. Hasonlo akcio kereteben vettem a Gorrilapod SRL Zoom-ot tavaly valami 25£koruli osszegert.
udv
B -
Balinov
titán
válasz
belovary #3883 üzenetére
konkret tipusajanlassal megvarom Kiskornelt inkabb, de kovetve a topikot ugy tunik, 25-30k-tol indul az a kategoria, amit egy tukroshoz lehet ajanlani es ket mokusfing nem borit meg. Nekem Induro AKB1 kitem van, D90+18-105VR-rel, valami 110€-ert vettem a nemet amazonrol, az allvany resze teljesen korrekt, franko kis hordtaskat is kaptam vele, de ezzel a szettel a fej hataran vagyok ugy erzem.
-
Balinov
titán
válasz
chinaminman #3847 üzenetére
vard ki azert masok (Kiskornelra gondolok elso sorban) velemenyet is, nehogy aztan a felmenoimet emlegessek..
Nekem Induro AKB1 kitem van, gombfejjel. A vaz maga okes, fej is, eleg jol elbodogul egy D90+18-105VR sulyaval, de ha lesz majd ra keret, lehet bugazok ra egy komolyabb pano fejet.
Fejben nem vagyok otthon, arra majd valaki mas.
-
Balinov
titán
válasz
chinaminman #3845 üzenetére
ez mar inkabb, mint az elozo linkelt kiszemelt. Allvanyban (tobbnyire, persze kivetelek mindig akadnak) hatvanyozottan igaz, hogy ami dragabb, az masszib, erosebb, tobb feature, stb.
Az elsore talan ra mernek egy D3x00/D1100 vazat tenni egy kitobival vagy konnyu 35/50mm fixxel, de a tele miatt tenylegesen szukseged van a masszivabb allvanyra.
-
Balinov
titán
válasz
BigBlackDog #3562 üzenetére
Hali,
AKB1-em van, D5000+18-105VR-rel szerintem jol megbirkozik. Mas alvanyokhoz kepest, amiket boltban tapogattam sztem konnyu, de megis massziv. Adnak hozza 1-2 szerszamot (pontosan nem tom mit, tobb, mint 1 eve vettem) meg egy korrekt taskat. Garanciarol nem tudok sajna (vagy szerencsere) nyilatkozni, nemet amazonrol vettem, ugy hogy az amazon.de az elado, igy barmi kinom lesz vele (ne legyen) csak az amazont kell baszogatni. -
Balinov
titán
válasz
raczger #3391 üzenetére
Induro AKB1-em van a D5000+18-105VR-hez. Nalam stabil minden es ahogy nezem, ez az allvany jobb, mint az enyem.
-
-
Balinov
titán
Szia r0by, erdeklodnek, tudtal-e idot szakitani egy kis probara a Joby-val? Arrol csomo kepet, leirast talaltam, hogy kulonfele dolgokra feltekerve milyen faszan hasznalhat, de arrol nem nagyon,hogy siman miniallvanykent mennyire praktikus. Van errol a felhasznalasi reszrol tapasztalatod?
-
Balinov
titán
Sracok, segitseg kellene.
Joby GorillaPod SLR-Zoom-al szemezek mar vagy 2 eve, de eddig csak az arkuszobom felett lattam. Most nemet amazonon lenne az SLR-Zoom (ball head nelkul) leertekelve kb 40-42€ postaval. Angol amazonon ma kaptam a hirlevelet, hogy warehouse deals kereteben hasznalt, de kivallo allapotunak mondott (Amazon elado, nem marketplaces harmadik fel) SLR Zoom + Joby BH1 ball head kit lenne 50€-ert, ingyenpostaval.
Maga a fej ara eleg nagy szorast mutat, lattam 24£-tol 39£-ig...
Szerintem ez ennyiert eleg jo vetel, nem?
Koszi
B -
Balinov
titán
válasz
forceberg #3274 üzenetére
koszi, Forceberg, valszeg jo darabig a 18-105VR marad az egyetlen obim, ahoz jo lenne? Nincs meg veletlen a link, amit Te vettel?
Nekem is pont nyaralashoz, hosszuhetvegekhez kellene. Induro jo, ha itt a szigeten maszkalunk, de ha repulunk, akkor minden deka szamit..arra terveznem ezt.
-
Balinov
titán
Szia,
ami az AKB1 kitben van pontos tipust igy nem vagom fejbol, ha akarod, este megnezhetem otthon. -
Balinov
titán
válasz
kiskornel #3268 üzenetére
induro kit-em van, epp a 30ezres kategoria. szvsz jo valasztas, fej lehetne kicsit erosebb, de mostanaban se uj obi, se uj vaz nem lesz, szoval sztem jo darabig ki fog szolgalni.
Kerdes:
Joby Gorillapod klont keresek, ebay-es elerhetoseggel, lehetoleg SLR Zoom vagy Focus tipusok koppintasat, D5000+18-105VR-hez.
Van valakinek jol bevallt otlete? Origi 70-80€ korul van, ahogy latom, olyan 20€ koruli osszeget szannek ra, de ebay-en kiscsillio koppintas van, nem tudom, melyik a megbizhato.
-
Balinov
titán
ez a beike egesz pofasnak nez ki.
szerk: itt egy tecsos vidijjo rola
-
Balinov
titán
hehe, hozzank jar a NAV orakat venni
kerdezd meg JohnyBlue-t, o honnet veszi, hatha be tudsz meg tarsulni, es a PK-t is le tudjatok kozosen redukalni.
-
Balinov
titán
válasz
imyourfriend #2987 üzenetére
csakis ebay szerintem, bar enyem konkretan angol amazonrol van, ingyen szallitassal. Talan 5-6x ha hasznaltam, feltem a vakupapucsot, nehogy szetb***za
-
Balinov
titán
válasz
Fandango #2985 üzenetére
olyan bizonytalan vagyok mostanaban, vagy megsem
? Valaszom egy hatarozott talan...esetleg..
mondjuk az induroban csak egy szintezo bubi van (vizszintes) a vakupapucsosban meg 3..lehet parszor azert kiprobalom, csomo kepemen latszik, hogy a vizszintes nem az en baraton
-
Balinov
titán
lehet elvetemult a kerdes, de ha az allvany fejen van szintezo, akkor hot felesleges vakupapucsra rakni egy kis "vizmerteket", ugye?
-
Balinov
titán
válasz
Real_Necro #2963 üzenetére
-
Balinov
titán
válasz
Real_Necro #2929 üzenetére
Real_Necro: mar tegnap is akrtam kerdezni, csak elgurult a kavinton. Amit te kaptal ilyen fej, ahoz volt minden a szettben, hogy ra tudd a tripodra rakni? Magyaran nem kell semmi extra csavar, adapter utan kajtatnom?
-
Balinov
titán
válasz
Anubis_9 #2900 üzenetére
Szia, nem tisztem mas penztarcajaban turkalni, de az adott felallashoz en nem vennem egyiket sem.
Gyarto honlapja 3,5kg terhelhetoseget ir, ami vagy igaz, vagy nem. A vazad magaban 498g, mig a 18-105VR 420g, hasonlo osszeallitasra inkabb 5kg vagy afelett terhelheto .Adatlap nem irja, de eleg sovanykanak tunik a labtagok atmeroje, ami a stabilitasnal legalabb olyan fontos szerintem, mint a labak es/vagy a fej terhelhetosege.
udv
Balinov -
Balinov
titán
válasz
Real_Necro #2929 üzenetére
koszi, lehet benevezek egy ilyen fejre, kb 22-23€ lenne ebay-rol ingyenes postaval irorszagba. Talan mar kihevertek a sargak a holdujevet, igy nem 1,5 honap a szallitas.
-
Balinov
titán
Sracok, segitseget/otleteket kernek, hogy milyen budget kategorias fejet nezzek az Induro AKB1 tripod kitemhez?
Minap ettem volna ebbol a paprikabol, eszrevettem, hogy van benne egy masodik is
Nosza gep ugyis a nappaliban allvanyon (18-105VR), zold uveges etkezoasztalra ra, fej szoge beallit es eszrevettem, hogy elkezd a fejen bolintani a vaz, magyaran meghuzva a fejet ugy 1-2cm-t meg ment lefele a vaz, holott elvileg erosen huzva tartania kene.
Marka mindegy (lehet Manfi, Giottos, Velbon, akar koppintas ebay-rol) csak jo legyen es ha meghuzom, akkor maradjon abban az allasban is, plane hogy jon a tavasz es amikor tehetjuk, megyunk majd a szabadba.
Koszi
B -
Balinov
titán
válasz
stranger9310 #2848 üzenetére
itt nezz korul, vagy az Edigital-nal. A gond az, hogy az arkategoriaban nagy a szoras, de ami megnagyobb gond, az a tervezett dslr upgraded...sajnos jo szivvel senki nem fog neked 15k-ert olyan allvanyt ajanlani, ami rendesen megtart egy akar beleposzintu dslr vazat kitobival is. Ha visszaolvasol, tobbszor ki lett fejve,hogy ilyen tomegu bridge vagy hasonlo slr ala 30k-tol indulnak az ajanlott alvanyok (aminel nincs olyan riziko,hogy nem birja a cuccot, eldol, stb) a tatar meg a csillagos eg
-
Balinov
titán
válasz
stranger9310 #2846 üzenetére
Mennyi a keret?
Adatlapja szerint 435g a sulya akksival es memoriakartyaval, szoval hacsak nem tervezel a jovoben DLSR-re valtani az itt tobbszor felemlegetett Cullmanok, Velbonok is jok lehetnek.
hadd kerdezzek en is, Monopodrol: Letezik oyan, ami turazashoz turabotnak is hasznalhato?
-
Balinov
titán
válasz
futizoli #2842 üzenetére
vegre valaki akinek Induroja van. en kitet vettem, nemet amazonrol, eddig meg vagyok vele elegedve.
beszerzesrol: erdemes megnezni a nemet amazon-t (amazon.de) raszurni a talalatoknal arra, ahol az amazon a seller is, nem csak a marketplace-t biztositja. Ezek tuti eu-bol jonnek, van es afa mentesen, csak a pk-t kell fizetni, de szerintem az is ertelmes szint alatt van es ha az amazon.de a seller, altalaban tobb opciot is felkinal.
-
Balinov
titán
válasz
imyourfriend #2822 üzenetére
nem erdemes, 5-10k kourl egy kompakt vagy bridge ala valo normalisat nem talalsz, 20+nal kezdodnek kb a dslr-re a kezdovazak, de ha egyszer ennyit raszansz, de tervben van fx+ tele akkor en nem vennek most, gyujtenek inkabb es 1x vennek de faszat, ami evekig ,akar kov. vazig is kiszolgal.
tudom,mas penztarcajaban kotoraszni nem szep, de allvannyal, ilyen fejlesztesi tervekkel,amit irtal, komolynak tunik a szandek, szoval szerintem erdemes bealdozni par honap + sporolast es eleve jot, megbizhatot venni
-
Balinov
titán
válasz
jaanoo89 #2750 üzenetére
setleg proszald ki a RAW Therapee-t. Ingyenes, es van tobbfajta OS porjta
-
Balinov
titán
-
Balinov
titán
válasz
Fecniii #2704 üzenetére
nekem D5000+18-105VR van, egy Induro AKB1-el, 5.8kg load-ot ir a gyarto es erzesre epp megfelelo (lehet a fej a gyenge lancszem). Ez amazonon olcson volt 115€.
en a helyedben ilyen vazzal es fejlesztesi tervvel sporolnek es vennek egy kozepes Giottos-t, Vanguard-ot, Manfrotto-t..sajna, es ezt tobben irtak, szoval nem az en szulemenyem, egy jo vaz slr ala sajna nem a 15-20k-s kategoria, az igazan jok 60 felett kezdodnek, de amit be lehet otthoni felhasznalasra vallalni az is inkabb a 30+k kategoria.
eleinte en se akartam ilyen "dragat" venni, en is az 50-60€-s kategoriat neztem, de halistennek, meggyoztek, hogy ne
-
Balinov
titán
válasz
Real_Necro #2609 üzenetére
gorilla marketing
-
Balinov
titán
válasz
kiskornel #2591 üzenetére
Sajnos nincs egy 1pdf-es accessories katalogus, de ha innet meg mondod, mi erdekel, szivesen leszedem/atkuldom Neked. Sajat droboxos link
-
Balinov
titán
válasz
kiskornel #2587 üzenetére
az nekem sem, mert cimsorba beirva az .us cimre iranyit at. tippre varialtak a domainekkel igy orszag/regio specifikus domain-t kell beirni. Angol az .co.uk, Olasz .it, stb.
Real_Necro: valszeg orszagfuggo lesz. mivel .ie-s domen nincs, valszeg ezert rak at az US-ra, bar akkor meg me'nem a .co.uk-ra...mondjuk kornel problemajat ez sem magyarazza, mert siman kene mennie a redirect-nek neki is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Facebook és Messenger
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- További aktív témák...
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest