Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- One mobilszolgáltatások
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
JulianSinulf
őstag
válasz
tibitron #41144 üzenetére
A telón is át lehet olvasni és kijavítani. Vagy inkább ülj le nyugodtan egy gép elé.
Nálam sem lát senki dupla betűket, pedig a billentyűzetem rendszeresen kettőt, néha hármat is ír egy nyomásra. Nagyon idegesítő, de javítom.
Ha el tudjuk olvasni és értelmezni, amit írtál, akkor sokkal hamarabb kaphatsz segítő válaszokat.Én még sehol nem olvastam, hogy 0,4 nozzle, 0,6 beállítás. Nem tudom, neked honnan jött. Persze lehet és a nyomtató meg is próbálja kivitelezni, csak a végeredmény elég kétséges.
Nemrég én is 0,6 fejjel, de 1-es beállításokkal nyomtattam. Nem is értettem, hogy miért néz ki úgy a tárgy, ahogy. Aztán láttam, hogy a nyomtatási beállítások nem stimmelnek. A nyomtatóhoz nincsenek előre gyártott profilok, mert egyedi lett és korábban 1-es fej volt benne. A 0,6-ra nekem kellett átírnom. Kiszedtem az adatokat az MK3S+ 0,6-os beállításaiból, de még nem próbáltam ki.
A lényeg, hogy aszerint állítsd be a szeletelőben a nozzle méretet, ami a nyomtatón van. Különben más méretekkel dolgozik és emiatt lehet, hogy nem fogod egyszerűen leszedni a supportot sem.
Itt nagyon sok hasznos tanácsot írt már mindenki. Próbálgasd végig őket.
Ha ez egy jól megalkotott Prusa klón, ahogy mintha itt már olvastam volna párszor, akkor sokat vacakolni talán nem kell vele.
Először találd meg a 0,4-el a megfelelő minőséget. Ha nincs, akkor lépj lejjebb 0,2-re.
0,6-tal nem fogsz olyan szép vékony rétegeket nyomtatni, mint ami kisebb nozzle-val elérhető. És kis tárgyakhoz kevésbé lesz jó. Szerintem. -
fabula
őstag
válasz
tibitron #41144 üzenetére
Szerintem 0,4-es fúvókához nem lehet 0,6-os beállítást használni a szeletelőben, valamit félreértettél.
Van aki szerint jobb 0,6-os fúvúkával és nagyobb rétegvastagsággal nyomtatni, amihez a szeletelőben is természetesen 0,6-ra kell állítani a fúvókát.
Te a hibás nyomatokat úgy kaptad, hogy 0,4-es fúvókval nyomtattál, de a szeletelőben 0,6-osra állítottad? Ha igen, akkor már is meg van a hiba!
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- HP notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Hosszabb előzetest kapott a Silent Hill f
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Steam topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest