- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipido
senior tag
válasz
joe007 #12036 üzenetére
Félreértesz! Adott az STB HDMI kimenete, amit egy megjelenítendő eszközbe dugok (általában tv vagy monitor) Na már most ezt a HDMI-t beledugom a 12305-ös hsz-ben linkelt aver kártyába. Megnyitom az aver szoftverét, és elindítom. Ugye az megjeleníti nekem a monitoron, amit kiad a STB. Összehúzom kis méretbe, vagy épp a monitor (vagy tv, épp ami a pc megjelenítője) felére,és az 1ik oldalon dolgozom a pc-n, a másikon pedig nézem a tv-t
MOD: (#12037) és a hang? Ráadásul, ha kiterjeszteném a képet (ugye dual monitor) akkor nem kellene a "pip" funkció! Egy nagyobb LCD TV-t szeretnék , és azon elférne mind a 2 egység, ergo nem kell 2 monitor! Így azért olcsóbb, és ha kell, akkor fel is veszek...+ zöldebb is vagyok
-
joe007
tag
válasz
joe007 #12032 üzenetére
Vmi ilyesmi kártyára gondoltam de ez DVB-S2-es
PCI-e CI cardEz meg egy kicsivel komolyabb kártya
TBS6985 PCIe DVB-S2 Quad Tuner Satellite TV Card- TV Tuner for Window LinuxPersze az ára se piskóta
-
hamyka
senior tag
válasz
joe007 #12023 üzenetére
huh köszi
Gondolom úgy tudnám rákötni a gépemre hogy koax kábelen keresztül úgy hogy set top boxon keresztül vagy tévedek ? gondolom valamiféle splitter vagy mi kelhet
de jobban úgy is csak tv-n nézük az adásokat de azért köszi
Engem anno érdekelt volna az hogyan tudnám a kazzetáimat digitalizálni sajnos pár kazettám elhalálozott de megtartottam őket, hátha 1x kaphatóak lesznek cd-n is
üdv
ui: kódolt csatornákat minden esetben úgy tudsz hogy előfizetsz rá, de gondolom kevesebb a lehetőség pc-re, műholdas adásról meg ne is álmodj
Ha mondjuk olyan kütyüd van ami belül van az asztali pc-dben hova rakod a kártyát? erre kíváncsi lennék
1 képet dobj már mit használsz
könnyebb lenne elképzelni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest