- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wassermann
addikt
válasz
Gregorius #1579 üzenetére
Érdekes mód' nekem is az RTL-K jön a kábelen a legrosszabbul. Nálam is a függőlegestől kicsit elhajló, lassan, de folyamatosan mozgó sávosságként jelentkezik valamilyen zavar.
Kíváncsi vagyok javul-e, mert most írtam a kábel szolgáltatónak, hogy egy csöppet emelniük kellene a jelszinten... -
---Lasali---
Közösségépítő
válasz
Gregorius #1579 üzenetére
Huzigáltam még utána a kábeleket össze vissza. Hogy az elosztók csak összekötés szerepét játszák. ...amit a másik topic ba írtam--, (oda is raktam jópár képet, meg lehet nézni) és észrevettem most a hbo-n is minőségromlást, meg ilyen ''átlós'' vonalakat, és úgy vettem észre ha a hálózatról leakasztottam mindent, akkor mitnha javult volna, szal eképzelhető hogy télleg a kábel nem bírja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- PS4 + VR szemüveg / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest