- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megjelent a Nubia Z70S Ultra Európában
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolock
csendes tag
Sziasztok!
Pár napja vettem egy Lg 50nano793ne tipusú tv-t.
Kíváncsiságból kipróbáltam hogy összekötöm a laptopommal és futattam a witcher 3-at, de azt vettem észre ha tv-n keresztül nézem akkor 30 FPS-t produkál a játék 1080p-be (a tv-n is benyomtam a gaming mode-ot), ha nem kötöm össze tv-vel a gépet akkor megy neki a 60 FPS.
A tv-nek szerintem nem kellene gondot okozni a 60 FPS megjelenítése tippre, szerintetek mi lehet a gond? A hdmi kábel? Nem nagyon találtam ilyesmire választ az interneten.
-
zolock
csendes tag
Üdv!
Tv vásárlás előtt állok és minél jobban beleásom magam a témába, annál bizonytalanabb vagyok.
A segítségeteket szeretném kérni milyet is vegyek.A tv kb. 200-220 cm távolságra lesz, arra a következtetésre jutottam hogy ~50 colos a legjobb választás.
A max keret ~200.000 Ft.
- Ilyen árban érdemes UHD-t venni (felskálázódás mennyire számít)?
- 3D egyáltalán nem érdekel.
- Leginkább sorozat/filmnézésre lesz használva, később esetleg játékra.Amit első körben kinéztem: [link]
Ez UHD, de nem ragaszkodok hozzá. Tudtok jobbat ajánlani ebben az árkategóriában?
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Politika
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Windows 10
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Politikai mémek
- További aktív témák...
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest