-
Mobilarena
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Köszönöm a türelmeteket, megszületett egy megoldás. A Flash topik a továbbiakban SSD kibeszélő néven fog tovább futni, így ott szabadabban lehet az SSD-ket kibeszélni, megosztani pozitívumot és negatívumot is.
Itt most elég sok hsz szüleletett, ami jobb lett volna oda. Ezeket már nem bolygatom, maradni fog, de kérek mindenkit, (a topik tisztasága miatt) hogy ezeket oda írjuk be ha lehet, vagy onnan linkeljük ide ha nagyon muszáj.
Köszi
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
josipov
csendes tag
válasz DanielK #15826 üzenetére
Ez megvan, köszönöm, de az a baj, hogy ezzel vége is.
Evekig kerestem lerást arról hogyan lehet szétszedni, mert 20 csavar után nem találtam többet, de szét nem jött, egyszerűen nem tudtam vele mit lezdeni.
Már tudom hogy vagy 40 csavar tartja össze, csak jól el vannak rejtve.
A letagadást úgy értem, hogy mikor 2 éve megállt a hangerőszabályzó tekerő, felhívtam őket hogyisvanért, és a kislány azt mondta a telefonba hogy se a típus, se a serial nincs a gépében... Utólag persze kiderült, hogy csak jól el volt bújtatva ott is...A mérnöki tervezés a biztonsággal figyelmen kívül hagyható értékek kiválasztásának művészete.
-
Bodor
veterán
-
Bodor
veterán
válasz DanielK #15192 üzenetére
KC300-al kapcsolatban egyelőre annyi információ van, amit a gyártó közöl az írási terhelhetőséggel kapcsolatban, és annyit lehet tudni, hogy ezt JEDEC Workload (JESD219A) mérési módszerrel állapították meg,
,de még nem jártam utána, hogy ez a gyakorlatban a többi méréshez hogy viszonyul. Az biztos, hogy több írást visel el a KC300 , mint a V300.Amit még tudni kell a KC300-as sorozatról, hogy kisebb a fogyasztása.
(#15197) McSzaby: Kifejtenéd bővebben? Szerintem teljesen helytálló amit Qru ír, és ennél nem is kell több, nincs más igazán fontos tényező.
-
LógaGéza
veterán
válasz DanielK #15195 üzenetére
Gyári adatok szerint a V300 64TB irást visel el, a HyperX 3K pedig 96TB-ot, döntsd el neked, meg éri-e a pluszt.
Qru összehasonlitotta itt nagyjából őket: [link]
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
Bodor
veterán
válasz DanielK #15182 üzenetére
Azért mivel nincs AHCI mód az alaplapodon, figyelj oda a telepítésnél, hogy ne tegyél fel feleslegesen semmilyen drivert, mert nem fog menni a TRIM IDE módban máshogy , csak a Windows7/8 alap driverével.
Olvasnivaló
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Milyen SSD-t vegyek?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Kompakt vízhűtés
- Gamer headsetek a felsőkategóriából
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nők, nőügyek (18+)
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Óra topik
- Suzuki topik
- Path of Exile 2
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- kiváló állapotú 500GB USB3.0 külső 2,5" hordozható merevlemezek .
- AKCIÓ! 10TB Western Digital DC HC330 HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital 8TB RED Plus - SATA3, 5640 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
- Garanciális! Samsung 990 PRO 1TB M.2 NVMe SSD
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest