- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
general
addikt
válasz
Frawly #54950 üzenetére
MacOS alatt fő szabály szerint semmit nem lehet állítani. minek is kéne bármit állítani?
működik frankón, gyorsan. nincs vele gondom, nem kell szarakodni, frissítgetni, vírust irtani..
aki pimpelni akar, ezt szereti, számít, hogy szintetikus teszten hány pontot ér el, ezzel tölt órákat, mert kedveli, hajrá. csináltam 20 évig, elég volt, meguntam, hogy minden foshoz állítgassak mindent. dolgozom a géppel, használom, munkaeszköz, nem hobbi vagy játék, nincs időm nyavalyogni vele. félreértés ne essék, akinek az tetszik, használja nyugodtan, én már nem játszom, csak nagyon ritkán, van egy ssd-m win-nel meg 3 játékkal, évente 3x bekapcsolom, hentelek kicsit, aztán 3 nap múlva megunom. a win-nek is van előnye, a mac-nek is. pont. nem istenítem egyiket sem.
bottleneck hatás...ja hogy ennyi, nem valami konkrét dolog.
persze, mindig annyira erős a cucc, amennyire a leggyengébb eszköz, azért ez nem újdonság.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Milyen SSD-t vegyek?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest