Hirdetés
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- AGM H Max - faék strapakivitelben
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Köszönöm a türelmeteket, megszületett egy megoldás. A Flash topik a továbbiakban SSD kibeszélő néven fog tovább futni, így ott szabadabban lehet az SSD-ket kibeszélni, megosztani pozitívumot és negatívumot is.
Itt most elég sok hsz szüleletett, ami jobb lett volna oda. Ezeket már nem bolygatom, maradni fog, de kérek mindenkit, (a topik tisztasága miatt) hogy ezeket oda írjuk be ha lehet, vagy onnan linkeljük ide ha nagyon muszáj.
Köszi
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
bci22
csendes tag
válasz pendre54 #32025 üzenetére
BIOS-t még nem néztem, de majd rálesek. Hogy miből jön össze? Fogalmam sincs. Lehet én vagyok a béna, de nekem nem derül ki mi a francért telik meg. Íme 4 kép, hátha ezekből valaki rá tud jönni mivel lehet a galiba:
[1. kép]
[2. kép]
[3. kép]
[4. kép]Sajnos az utóbbi 2-t már csak telefonnal bírtam lefotózni, mert olyan szinten halt be a rendszer, hogy még a screenshot-ot sem bírta lementeni. Visszaállítani pedig nem tudom, mert én hülye letöröltem a mentést, mivel az elején még nem tűnt úgy, hogy bármi baj lenne, és eddig sosem jártam még úgy, hogy a rendszer így kipurcanjon. Most viszont így jártam, és a hülyeségemért cserébe megérdemlem az újratelepítést...
Ahogy néztem a HyperX Fury-ra kezdek hajlani. A terv szerint Extreme Digitalból venném, jelenleg 17.990Ft az ára ott. 10.000Ft-ot Erzsébet-utalvánnyal fizetnék belőle, így az ennél olcsóbb üzletek sajnos kiesnek, de egyébként is 14-15eFt legolcsóbban gyakorlatilag mindenhol. Árban egész közel esik már hozzá a Samsung 850 EVO is, de nem vagyok biztos benne, hogy megérné azt a plusz 4eFt-ot. Nem vagyok túlzottan otthon az SLC, MLC és TLC technológiákban sem, de a fentebb segítségnek belinkelt írásokból én azt szűrtem le, hogy egy MLC jobban megéri élettartamilag és sebesség-ügyileg is általában, mint egy TLC, mert a TLC az újabb gyártási technológia miatt gyakorlatilag csak a gyártóknak kedvez és nem a felhasználónak. Így pedig mivel a Samsungok TLC-sek a Fury pedig MLC (és még olcsóbb is) nekem az következik, hogy jobban megéri a Fury. Vagy teljesen rosszul értelmeztem a dolgot?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Milyen SSD-t vegyek?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AGM H Max - faék strapakivitelben
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Háztartási gépek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- További aktív témák...
- Samsung 980 PRO NVMe 2TB M.2 PCIe SSD
- MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Garanciális! Samsung 990 PRO 1TB M.2 NVMe SSD
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest