- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
dkende4
lelkes újonc
Végül egyébként a TP-LINK AX10-es routert vettük meg, jövőhéten hagyok itt róla egy értékelést mérésekkel, hátha valakinek még jól jön. Köszönöm a sok segítséget!
-
dkende4
lelkes újonc
válasz
Gubek-Einste #82218 üzenetére
Elfelejtettem leírni, egy Tenda AC8-ast vettünk (utólag megbánva persze), ez adott kb 1 méteren belül 350-et max, lanon meg 870 körül. Ezért gondolkozok drágább eszközben.
Viszont a nem központi elhelyezés miatt nagyon fontos lenne, hogy tényleg jó legyen a range. Amiket ajánlottál, azokkal esetleg van személyes tapasztalatod?
Csak mert papiron a Tenda is hozza WiFin a 870-et, dehát.... -
dkende4
lelkes újonc
válasz
Gubek-Einste #82218 üzenetére
Én is így gondolom, de van egy csomó AC-s router, ami meg nagyobb sávszélességet ajánl alacsonyabb áron. (Tudom, hogy más előnyei is vannak)
Meg nem tudom, hogy egyáltalán a közel jövőben fejlesztenek-e az országban 1 gigabit fölé, hogy ki is használhassuk az AX-et úgy igazán. -
dkende4
lelkes újonc
válasz
Gubek-Einste #82214 üzenetére
Panel lakásról van szó, vékony, de rendesen szigetelő falak sajnos. Szóval erős kell hogy legyen.
Egyéb igény nincs, de szívesen elszórakoznék egy usb3-as porttal
Wifi 6-ra szerintetek érdemes a pluszt megfizetni? -
dkende4
lelkes újonc
Sziasztok! FONTOS kérdéssel fordulnék hozzátok!
Az alábbi alaprajzú lakást szeretnénk lefedni gigabites wifivel. Megpróbálok minél több infót biztosítani.
Csatolok továbbá egy heat mapet, amit egy gyengébb routerrel mértünk, sajnos a távolabbi gép úgy csak kb 40 Mbps-t kapott, de minimum 150 kell neki munkához.
(Itt ugyanott van a router, ahol jelöltem)
A főbérlő nem szeretne fúrni a lakásban semmit, ráadásul a központi helységben (Hall) nincs áram, ezért lehet csak a jelölt helyen a router. Maximum 50 ezret tudunk rászánni, de inkább kevesebbet szeretnénk.(Minden laptop 11ac-t tud, a cserélendő router kb 870-900 Mbps-t kap most, azzal nincs gond.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Crypto Trade
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Vicces képek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi belépő szinten
- Tőzsde és gazdaság
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged