- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
sptkyle
senior tag
válasz
Gubek-Einste #45624 üzenetére
Köszönöm szépen a választ. Igen, ezeket olvastam, csak reméltem, hogy ha a csak 1 eszköz lenne 5GHz-en, és a sebesség másodlagos, esetleg szóba jöhet egy olcsóbb készülék.
De akkor marad a vergődés és gyüjtögetek tovább még egy kicsit. -
sptkyle
senior tag
Sziasztok.
Olvasgatok, olvasgatok, de nem találtam a topicban nekem megfelelő típust. (valószínű a viszonylag kevésbé átlagos igények miatt)
A jelenlegi (amúgy gagyi) D-Link DIR-600 routeremet szeretném lecserélni. Egyébként elégedetten használtam, de sajnos a megszaporodott 2.4GHz WiFi-k miatt nagy laggspike-ok már elviselhetetlenek játékok közben.
A helyszín:
BP Panel. A router és a fő célgép között légvonalban kb 5-5.5m és 1db fal (ajtóval) van.
A net kicsi, 30/5Mbit.A routeren lógó készülékek: (a gépek között nincs közvetlen kommunikáció ha ez számít (pl megosztás))
-1db fő pc 5GHz-en (sávszél szinte mindegy, viszonylag stabil ping lényeg)
-1db laptop 2.4GHz-en (sávszél szinte mindegy, ping mindegy)
-1-2db telefon minimális használaton 2.4GHz-en (sávszél mindegy, ping mindegy)
-1db pc kábelenElvárások:
-5GHz-es tartományban 1 gépet ki tudjon szolgálni
-Nagyon nagyon olcsó legyen
-nem kell gigabites lan
-nem kell usb-s megosztási lehetőség
-nem kell torrentkliens
(előny, ha a fő gépen a jelenlegi 2MB/s-es maximum mérhető letöltés az új router esetén sem lenne 1MB/s alatt)Létezik e ilyen router. Pontosítok. Az általatok nem ajánlott routerek között van e olyan, ami nekem jó lehet? (pl akár egy Asus RT-AC51U)
Válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest