- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
q2w3
senior tag
válasz
Multibit #41090 üzenetére
Gamestreamhez szeretnék venni egy jó routert, azért néztem az ő listájukat, mellesleg nem értem, hogy asus honlapján is az n56u,n66u illetve ac66u nál a leírásban jelölve van hogy nvidia gamestreamre optimalizált, míg ac56u nál nincs ilyen, pedig ahogy te is írtad elvileg jóval erősebb
De nem foglalkozom vele, biztos menni fog vele rendesen! -
q2w3
senior tag
válasz
Gubek-Einste #41088 üzenetére
Köszi, közben találtam egy helyet ahol most az ac56u 24.000 körül van. Van valamilyen ismert különbsége a az n56u hoz képest az ac módon kívül? Valamiért az nvidia által ajánlott routerek listáján szerepel az n56u, n66u illetve az ac66u viszont az ac56u nem. Csak érdeklődés szintjén érdekel, valószínűleg az ac56u-t fogom megvenni.
-
q2w3
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy dual bandes routert itthonra. Jelenleg a upc által biztosított wifi megy itthon ( 120mbit es csomag). Viszont van egy Nvidia Shield tabletem amivel lehet külső szerverről játszani, illetve saját gépről streamelni rá játékot, viszont ehhez 5ghzes router ajánlott. Sajnos 2,4 ghzen kicsit laggol a dolog, ezért döntöttem amellett, hogy veszek egy kicsit komolyabbat ami jó pár évig kiszolgál. Nézelődtem itt forumban és ahogy láttam mostmár elérhető áron vannak az ac-s routerek is. Kb 20-25 lenne a plafon, viszont az nvidia ajánlott routernek ilyen 50.000es kategóriás eszközöket jelölt meg, amennyit nem szeretnék fizetni. Tudtok olyan routert ajánlani aminek nagyon jó válaszideje van? Sajnos ilyen irányú tesztet sehol se találtam. Átlagosan 10-12mb/s sávszél kell a játékhoz, elvileg ezt bármelyik 5ghzes router tudja, viszont minél gyorsabb elérés kéne.
Eddig ac-s közül legszimpatikusabb a Tp-link Archer C5 vagy Asus ac52u. Esetleg ac nélkül Tp link wdr 4300 vagy Asus Rt 56u.
Ezek nagyjából egy áron vannak, melyik lenne a legalkalmasabb erre a használatra? Egyelőre laptopom csak 2,4 ghz et támogat de tervezek majd ott is valami frissítést eszközölni.Előre is köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest