- Bemutatkozott a Fairphone 6
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
aktív tag
válasz
bluemirage #56502 üzenetére
Igen, először én is laikusan olvastam erről, de jobban átgondolva nekem is csak az itteni TP-Linkkel szórakozik, és az esetek 90%-ban a laptopon veszem észre, hogy valami nem kerek, de ekkor már persze a telefon sem tölt semmit. Ebből merem feltételezni, hogy ez a hiba fő oka. De persze majd meglátjuk, valamit mindenképpen lépni kell ezügyben.
Illetve köszönöm az AC-s javaslatot, megfontolom, mert i6S, és Mac is boldogulna vele.
-
aktív tag
válasz
bluemirage #56499 üzenetére
Köszönöm. Meg fogom próbálni az ajánlott Asus routert először kábelen a régiből, aztán remélem javulni fog a helyzet. A LAN-t szerintem tudja rendesen, mert kábelen próbálva sebességben, és stabilitásban is kifogástalanul működött.
Az Apple chipset allergiáját pedig már több helyen is olvastam. Mivel ők maguk is Broadcom chipet használnak a saját eszközeikben, ezért elképzelhetőnek tartom, hogy ez is segítene. -
aktív tag
Sziasztok! A segítségetekre lenne szükségem. Adott 11 emeletes panel, egy öreg TP-Link TL-WR1043ND routerrel nagyjából a lakás közepén. A probléma az, hogy nagyon rapszódikus a működése Apple eszközökkel, amik állítólag kifejezetten nem szeretik az Atheros chipes routereket: gyakorlatilag napi szinten szakadozik a net, ez főleg "csúcsidőben" (délután, este) figyelhető meg, de akár egy bluetooth bekapcsolás is le tudja halasztani az adatforgalmat (mert ilyenkor az eszközök szerint wifi jel van, csatlakozik, de adatforgalom semmi).
Szóval egy Broadcom alapú Asus routeren gondolkodom, kérdés, hogy lenne-e érezhető változás, ha lecserném erre az öreg routert, vagy felesleges próbálkozás? Illetve a TP-Linkből ethernet kábel van vezetve a szobámba, ha erre kötném az új routert, és ezt konfigurálnám magamnak az hozna-e bármi javulást (lévén albérlet, nekem ez utóbbi jobb megoldás lenne)?
Előre is köszönöm a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Le Mans Ultimate
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Linux kezdőknek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Beats Studio Pro (Beats by Dre)
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest