- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
Üdv újra,
Digi kuponos TP link A7 ni! megfelel általánosságban a digi gigabit netjére? Két nő fog kizárólag wifin rajta lógni 3-4 eszközzel, egy 55nm2-es lakásban. Kuponnal valamivel olcsóbbra jön ki, mint az Asus 65p. Vagy az utóbbi mégis sokkal jobb ajánlat és ne garasoskodjak?
szerk.: sőt, az AC1200 még olcsóbb jóval. Az is elég? Mondom nem fognak se torrentezni, se 4k streamelni párhuzamosan. Persze nem használja ki a gigabitet, de azt az eszközeik se fogják wifin át...
-
Köszi!
Asus Asus RT-N18U 70 kontra TP-Link WDR4300 52 euro. Az asusnak nagyobb az elmeleti svszelessege wifin ill. nincs 5Ghz benne. Utobbit tudnam hasznalni, de sose probaltam meg es nem tudom van-e gyakorlati haszna, cserebe asszem azt jobban zavarjak az esetleges arnyekolo tenyezök, nem? Wifi csak mobiltelefonhoz kellene (viszont stabilan, mert mar elegem van a megszakado, nem müködö halozatokbol), semmi hardkor internet felhasznalas. Az kabelröl a PC, twonky mediaszerverrel együtt.
Az emelet nagyjabol negyzet alaku es mint irtam 50-55 nm2, ennek egyik sarkaban lenne eldugva a router a PC mellett.
Szivem szerint az olcsobb TP linket vennem (eleg kiadasunk volt a költözessel), hacsak valami nagyon ütös erv nem szol az Asus mellett
-
válasz
RetepNyaraB #41602 üzenetére
shit, lejart a szerkesztes
Szoval talaltam TP-Link TL-WDR4300-et is, ez jobb es nem sokkal dragabb. Asusra azt irjak max 50nm2. nem szeretnek több bövitest es repeatert egy darabig
Ja es mindez Win 8.1 mellett... -
Sziasztok!
200Mbps nethez szeretnek uj routert, mert a regi semmikepp nem tud 18-25Mbps down es kb 1Mbps up
-nal többet. Nemetorszagban lakom. Az ajanlottak közül errefele a TP-Link TL-WR1043ND es az Asus RT-N15U beszerezhetö hirtelen szemügyre veve. Az aruk is nagyon szimpatikus, az itt dúló AVM Fritz!Box-ok elremitö arahoz kepest. Semmikepp nem fizetek ki egy rohadt routerert 150-250 eurot
Cel: modern hazban (beton/tegla/gazbeton keverek) a földszinten tronolo kabelmodem jelet vinnem fel LAN madzagon az emeletre az uj routerbe dugva es onnan tovabb kabelen a PC-be; de szeretnek gyors wifit az egesz emeleten (kb 55 nm2, vekony belsö falak, szerintem többnyire gazbeton-szerüseg, illetve almennyezet (tetöter)). A földszinten maradna a modem beepitett wifije (csak az persze nem er fel az emeletig
)
Megfelelnek ezek, vagy keressek tovabb es osszam meg mit talaltam?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- OLCSÓ MONITOROK
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged