-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
bit_vector
tag
válasz
Taltosparipa #411 üzenetére
És ezek ténylegesen tudják a kliens módot a WLAN oldalon? (hallottam olyant, hogy nem minden AP szereti, ha kliensként üzemel a WLAN oldalon)
Adatlapjukon nem látszik, hogy külső antennát elviselnek -e (legalábbis ami rajtuk van ahelyett csatlakoztatható -e) ?
amúgy ez a ZyXEL B/G-500 véletlenül nem ZyXEL G-500 akart lenni ? (B/G-st nem láttam sehol)
-
bit_vector
tag
válasz
-=Valium=- #412 üzenetére
Erre már gondoltam én is... Ezért néztem ki ezt az irányított antennát erre az esetre (remélem jó lesz): [link]
üdv. -
bit_vector
tag
Egy kis segítség kellene:
Egy olyan WLAN eszközt keresek, ami lehetőleg simán viszi az 1200m-es távolságot optikai rálátás mellett (esetleg küső antennacsatlakozóval). További követelmény a kicsikével szemben, hogy kliensmódban is tudjon dolgozni (saját hálózatomat akarom internetesíteni - idegesít, hogy a vezeték nélküli net szolgáltató pont ilyent nem ad), és igenis ethernet portja legyen (tehát PCI, USB kicsukva) - alapszintű firewall szűréssel, NAT-al. Azért is lényeges, mert van némi ellenvetésem a külön dedikált Internet gw gépek ellen, főleg ha az közvetlenül lóg a neten....
Akkor melyiket is? várom a javaslatokat.... (persze nem árt az ''ócsóság'' sem)
üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- DOOM - The Dark Ages
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest