- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Íme az új Android Auto!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
-szabi-
addikt
válasz
Termi16 #82073 üzenetére
Szia
Annyira nem tartom offnak, mivel itt ajánlották szóval ha bárki rákeres a típusra lássa a gondokat is.
Ha mégsem itt akkor az Asus routerek vagy a Router gondok topikokban leírhatod a többiek és az én okulásomra, mennyire gáz lehet manapság egy ajánlott router használata.
Remélem megoldódik és továbbiakban használni tudod.
üdv
szabi -
-szabi-
addikt
válasz
Termi16 #82066 üzenetére
Nekem UPC van tplink routerrel.
Saját router használatához UPC cuccát modem módba kellett tennem.
Megértelek én sem szeretnék új eszköz vásárlásakor egyedi fw telepítéssel kezdeni a megfelelő működéshez, pláne egy annyira ajánlott router esetén.
Kíváncsi leszek a tapasztalatodra. -
Pixx96
aktív tag
válasz
Termi16 #82064 üzenetére
Hát passz. Én úgy tudom akámilyen routert kötsz utána ajánlott bridge módba rakatni az ONT-t.
De mint írtam ha felnézel (arukereső) vagy épp itt az oldalon is sokszor olvastam már ezt a net akadozást 57u/1200gu-val kettő router ugyanaz szóval lényegtelen. Elméletben ha raksz rá Padavant akkor megjavul a helyzet.
De itt egy cikk számodra : [link]
Egy részlet a cikkből :
Lan
Sajnos a wifi gyengeségen felül van egy sokkal komolyabb probléma az Asus-szal:
Ha LAN kábellel egynél több számítógép kapcsolódik a routerhez (teljesen mindegy, hogy ezek a gépek közvetlenül a routerbe vannak kapcsolva, vagy egy switch-en keresztül), akadozós, darabos az internet: 5-10 percenként megakad minden betöltés. Ilyenkor Youtube videó is megáll, játék szerver kidob, weboldalakon képek nem töltődnek be. -
-
Goose-T
veterán
válasz
Termi16 #81589 üzenetére
Venned kell egy wifis routert az itt ajánlottak közül, de először bridge módba kell tenni a Digis routert. Ahhoz fel kell hívnod az ügyfélszolgálatukat, elmondani a kívánságot, és pár perc alatt meg is lehet oldani. Utána már tudod használni a saját eszközöket routerként.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- TUF Gaming F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- MSI Prestige 15 i5-1240P/ 8gb ram/512ssd FHD IPS/RTX3050Ti
- Szuper áron DELL XPS 13 9380 /i7-/16 GB Ram/512 GB SSD 4K Touch/IPS/
- Apple Watch Ultra S1 49mm 1év garancia.
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Fotó állvány eladó
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest