- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Hirdetés
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
mtibusz #91752 üzenetére
A doboz az első felismerési pont, a narancs a global, a "csirkelábas" a kínai, de mint írtam, átírni, hivvatalos vagy gyomlált firmware-t feltenni hozzáértőnek 5-6 perc, aki nem csinálta, annak 3x átolvasva, lassabban max 15 perc.
Mint írtam, van globalom is, semmi baj sincs a jelszinttel. És ugye nekem van is, plusz kínai is vna, tehát tudom, mi a különbség. Ha mindkettő kínai lenne, akkor se tenném fel maxra, mert így is mindent lefed.
-
Imi1981
veterán
válasz
mtibusz #91748 üzenetére
Vaterán vettem használtan 20 ezerért. De még 1 éves sincs és tökéletes szép és műszakilag is tökéletes állapotú. Banggod-on, geekbuying-on és aliexpessen is drága most a kínai verzió. Néhol eszméletlen drága! Ja ami még kicsit idegesítő a xiaomi routerekben, hogy csak három lan port van! Persze akinek ez elég nem gáz de például nekem még 1 pont kellett volna de a nagyon jó wifi miatt nem tragédia a hiánya mert a másik szobában is megy wifin a tv boxon a 60 GB-os film is. Hálózaton keresztül (plex és emby) .
blakey
A másik két routert (Asus ac 65p és tp-link ax20) is megtartom tartalékba mert igazából azok is stabilak és sose volt problémám velük. Csak ez a ax3600 kiváltja azt a kettőt. Amúgy ax58u terveztem venni de túl sokba kerül nekem. Meg tudnám venni de sajnálok rá annyit kiadni egyszerre. Amúgy tutira azzal is elégedett lennék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Milyen videókártyát?
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- OLED TV topic
- Íme az új Android Auto!
- Házimozi belépő szinten
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Óra topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- MSI Prestige 15 i5-1240P/ 8gb ram/512ssd FHD IPS/RTX3050Ti
- Szuper áron DELL XPS 13 9380 /i7-/16 GB Ram/512 GB SSD 4K Touch/IPS/
- Apple Watch Ultra S1 49mm 1év garancia.
- Dell Latitude 7280, 12,5" FHD IPS, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- iPhone 16 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3096, 97% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest