- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
bbrain #23664 üzenetére
Igen én hekkelem, már csak megszokásból is, na meg persze vannak plusz funkciók, amiket csak a Tomato biztosít, és nekem kellenek! Egyébként, ha nem akarod, akkor nem muszáj hekkelni, az N66U-nak már meglehetősen nagy tudású és komoly a gyári szoftvere is!
Sajnos a linkelt demo sokszor nehezen jön be!
-
válasz
bbrain #23662 üzenetére
A WDS szerintem felejtős... Én mindenképpen kábelen vinném fel a netet a lenti routerből, és akkor oda is teszel egy egyszerűbb routert, switch + AP módban! De várd ki a végét, PeachMan fórumtárs épp ma vett egy ilyet (RT-N66U-t), hasonló felindulásból a TP-LINK 1043ND után, és azt mondja minden WiFi gondját megoldotta, pedig a TP-LINK-et 27dBm-el járatta, mégsem volt elégséges amit tudott! Szóval ha szerencséd van, még lehet beszórja a felső szintet is!
-
válasz
bbrain #23660 üzenetére
Ha futja rá, akkor ASUS RT-N66U! Ha nem, akkor mondjuk Linksys E3200, vagy ASUS RT-N15U. A TP-LINK-et elfelejteném inkább...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest