- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone Air - almacsutka
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
dkess
őstag
válasz
jubilleum #89119 üzenetére
Upsz - 60K HUF belefér? Valamiért úgy gondoltam, hogy 40K HUF körül lenne a vége ...
AX82U - én eléggé idegenkedek a gamer kinézettől meg LED orgiától. Ugyanakkor az ember megszokja. Sőt. Most már inkább azt mondanám, hogy gyönyörű
Tényleg, szerintem nagyon eltalált élőben. LED -et ki tudod kapcsolni szoftverből (mobilapp) - sőt hardveres gomb is van az elején (középen). 58K HUF -ért is megkapod több helyen most ...
HT160=5 GHz -en támogatja a 160 MHz csatornaszélességet is (azaz nem 80 MHz a maximális, mint azon routereknél amik ezt nem támogatják). A kliensnek is támogatnia kell értelemszerűen a kihasználáshoz. A mobiltelók pl. nem támogatják jelenleg, de pl. a PC/laptopokban levő AX200(/201) vagy AX210 -es vezérlővel már igen ...
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
- AKCIÓ!!! Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3512
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest