- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bekékült a Pixel 10a
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
dkess
őstag
válasz
Tothgera30
üzenetére
Akkor már nem ide keresel routert: [link] ? Amennyire jól látom ez nem 3 szobás - ugyanakkor még itt is szempont volt a "macskakompatibilitás" ...
Egyébként a keretet lehetne picit pontosítani, mert az ilyen "ár jelenleg másodlagos" jellegű megfogalmazásodra kapni fogsz "hideget-meleget" ...
@btomi9, #87880
Az XPeno -val azért vigyázz, mert amennyire jól tudom nem olyan egyszerű belegyógyítani olyan hálózati adapter driverét ami nincs benne, mint a DSM -be. Ott eleve olyan release -eket választanak a felhasználók, ami az érintettet tartalmazza. Amennyire jól emlékszem, akkor volt is problémája egyeseknek ilyen USB adapterrel, de talán hálókártyával is amennyire jól emlékszem. Most nem tudom pontosan mi a helyzet, erre a saját topikjában érdemes rákérdezni. DSM -ben pár egérklikk és megy, de ez DSM ...
A QHora ugye pont nem feltétlenül (lehet az is akár) az ami "egyszer bekonfigurálom és soha többé nem nyúlok hozzá" jellegű dolog. Ugye egyfelől még mindig jönnek ki új funkciók illetve az esetleges hibajavítások okán is érdemes fw -t frissítgetni. Igaz, ezt nézi és nem feltlenül nekünk kell az fw frissítések után kutatgatni ...
Szerintem már akár két kört is szétkapkodtak ebből a típusból illetve még a magam részéről is azt tudom mondani, hogy egy fokkal kevésbé leszel "menő", mert nekem is már úton van (még a régi árán) ...
-
Alex91
félisten
válasz
Tothgera30
üzenetére
Belso antennasat igen, a Xiaomi is mar nem olyan designal jon...
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Videószerkesztés
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Delphi programozás
- LG LCD és LED TV-k
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Új Asus Zenbook Pro Duo 14 OLED QHD 120Hz i7-12700H 16GB 1TB Nvidia RTX 3050Ti Studio Win11 Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS37701 100% Akkumulátor
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Gubek-Einste
Dr.NX