Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
vargalex
üzenetére
A HDD sebessége... a WAN adapter minősége, kábel minősége, router CPU minősége és terheltsége, csillagok állása, árapály és még millió tényező, valamint ezek összefüggése...
LAN-on sok minden könnyebb. Ha akarom, akkor aggregálok, van 2 gigabitem és akkor már az USB 3.0 is kevés, stb... WAN-nál ez ugye nem játszik ilyen formán.
Igen, a szerver üzemeltetés (otthon) soha nem a többség játékszere volt, mindig egy speciális helyzet. De amikor 2.700 Ft-ért ugyan úgy 50 mbitet kapok felfelé, mint háromezerakárhányszázért csak gigabitnek elnevezve a gyereket, akkor bőségesen elegendő az az USB 2.0... És hát ugye nálam kezdetektől erről volt szó (ftp szerver), úgyhogy az, hogy mi a jó a többségnek... hát kb. nem érdekel az én jelen helyzetemben, amivel hozzátok fordultam ugye...

Na kíváncsi voltam, hogy az alapvető udvariasságtól és a normális, értelmes társalgástól mennyi idő alatt jutunk el a tök felesleges kötözködésig, ami ma már az összes létező netes fórumban kötelező elem, PH-n meg már egyenesen ez a szokás... Hát nem tartott túl sokáig.
Na szevasztok! 
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Mini PC
- Condemned: Criminal Origins
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- BestBuy topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen routert?
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Na szevasztok! 
Gubek-Einste
Dr.NX