Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- EarFun Tune Pro - a család mindent tudója?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Huawei Nova 14 széria Kínában
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
[link]
Ha minden igaz akkor ez a csomag lenne.
Lehet hogy rosszul fogalmaztam az IPTV-vel, de nekem minden az ami az internet kábelen jön, lehet hogy a digi kábel TV-nek hivja, de azt azért nem irtam, mert a településemen nincs kiépitve kábel rendszer még más szolgáltatónak sem, igy ha TV csatorna szolgáltatást is akarnak akkor azt csak az ujjonan behuzott optikán tudja hozni hozzám.
Máskülönben feleslegesen kellene fizetnem egy olyan szolgáltatásért a csomagban amit nem tudok használéni.
DE amugy köszi a linket, mert a kábeles résznél irtak hasznos dolgokat, hogy felhasználják a koaxot a meglévö TV-k hez, ez nagyon jó ha megoldható,mert elég bonyolult lenne uj kábelt elvinni a szobákba miatta.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Metal topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- EarFun Tune Pro - a család mindent tudója?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Politika
- Apple Watch
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tíz éves lett a The Witcher 3: Wild Hunt
- További aktív témák...
- Eladó steelseries arena 9 rgb 5 1 szinte új!!!
- LOGITECH G ASTRO A50 X LIGHTSPEED - FEHÉR
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/512 FHD+ Intel Iris Xe
- ÚJ DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-12700H 16GB/512 3050Ti Touch UHD+ /1,5 MILLIÓ/
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest