-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CB
senior tag
Mindenkinek köszönöm a válaszát.
Jó, hogy felnyitotátok a szemem a win7 támogatásának megszűnéséről.
Nekem igazából nem volt egyik gépen sem problémám vele. Az ajánlottak közüla linux mint lesz első látásra a befutó, de ezek szerint van egy évem felkészülni a használatára.
Van egy olyan thinkpadom m amit munkára használok, csak oprendszer, excel, word, meg videólejátszó, hogy a szállodába ne unatkozzak, ha utazok. Erre fel fogom telepíteni szóban forgó oprendszert, és tanulom a használatát.
Már én sem vagyok olyan, mint 15 éve, hogy mindent fel akarok telepíteni a gépre, hogy kipróbáljam.
Netezni szoktam, néhány videó letöltés, kicsomagolás, néha-néha egy kép letöltése a telefonról, fényképezőről, ezek átméretezése, kezelése.
Asszony facebookozik, netezik.
Viszont van egy hímzőgépünk, aminek két programja van. Az egyik CD-ről települ, a másik a gépre másolt könyvtárból. Ezeket sem kell elfelejteni, ugye? Mert ezeket szinte minden nap használnom kell. -
-
CB
senior tag
Üdv!
Anyósomnak vásároltam egy használt laptopot karácsonyra. Sosem használt még számítógépet. Win7 pro van agépen, csak netezésre fogja használni. Szeretnék egy ingyenes vírusírtót, tűzfalat telepíteni, mielőtt átadom a gépet. Tudnátok javasolni valamit?Köszi
-
CB
senior tag
Sziasztok!
Lányom most kezdte az egyetemet. Excel alatt használni szeretné a Visual Basic bővítményt.
Mit kell hozzá telepítenem?
Visual studió?
Úgy tudom free a Visual Basic. Jól tudom? de ilyet nem találok sehol, csak Visual Studiót. -
CB
senior tag
Üdv!
Ajánlanátok egy (vagy több) programot, ami képes a frissen telepített, és belakott laptopom "C" partíciójáról olyan mentést készíteni, amit akkor töltenék vissza, ha az asszony, vagy a gyerek teleszemetelte a gépet, és belassult?
Nagyon nagy előny a magyar nyelv, és az egyszerűség.
A mentéshez USB-n csatlakoztatott külső wincsit használnék.Köszönöm.
-
CB
senior tag
válasz
disy68 #36364 üzenetére
Köszi a program nevet.
Közben rájöttem két dologra.
Az első, hogy csak portable program jöhet szóba, mert a cégnél nem enged telepíteni semmit a gép a felhasználónak. Csakis rendszergazda tud garázdálkodni, és csak jogtiszta szoftverekkel.A másik, hogy a TotalCommander tud mappákat szinkronizálni. Azt nem tudom, hogy két 18 GB-os mappát mennyi idő alatt hasonlít össze, de legalább kiválogatja a nap végén azokat a fájlokat, amik módosultak, és csak másolni kell őket.
-
CB
senior tag
Sziasztok!
Olyan szoftver létezik, mellyel a munkahelyi gépem egyik könyvtárát folyamatosan tükrözni tudom egy pendrive-ra? Tehát bármit változtatok a könyvtáramban, az azonnal változik a pendrive-on is.
Így nem kellene munka végén azon agyalni, hogy melyik fájlokba és könyvtárakba módosítottam, mit kell lementenem a penre.Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- PlayStation 5
- Kerékpársportok
- Yettel topik
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Futás, futópályák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Xbox Classic / Xbox 360
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Gyermek PC játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest