- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vipisti
tag
Most volt időm szórakozni ezzel, rövid beszámoló. Kösz a tippeket!
@dqdb: A Genie9 Timeline profinak tűnik, még tesztelnem kell mit csinál majd, mert 8 óránként próbál backupolni, és az időzítésen nem lehet változtatni. Hasonló az EaseUS Todo Backup, és annak most olcsóbb ($17,40 vs $40) a home verziója. Egyik sem tud magyarul, ami engem nem zavarna, de az igen, hogy userünk fel fog hívni, ha felugrik neki valami
@pc360: A SyncBackFree megfelel a célnak. Sokkal több beállítása van a fenti 2-nél. Alacsony prioritással 1-2 percenként futtatom, vagy csatlakoztatva van a vinyó, vagy nem, a user semmit nem észlel a folyamatból. Mellesleg magyarul is tud (nagyjából)
@bluemirage: Mint kiderült, üzleti emaillel kell regelni a Veeam free-hez is. Ez még menne, de nem próbáltam ki, egyértelműen cégeknek szánt termék.
-
vipisti
tag
Helló! Olyan usernek keresek backup megoldást, aki az online megoldásokban nem bízik, és max annyira hajlandó, hogy bedugjon egy drótot a laptopjába. Tudtok olyan win10 backup progit (ingyé!), amelyik usb vinyó csatlakoztatásakor (esetleg kikapcsoláskor, alváskor stb) automatikusan backupol? Úgy tűnik, az EaseUS Todo Backup Home tudja ezt 30 doleszért. (jelenleg nem tudom kipróbálni sem, nincs kéznél win) köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- SzoftverPremium.hu
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged