- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Visormail
addikt
válasz
gaben1000 #23976 üzenetére
Én régebben használtam a PicGrab 2.7.9-t is, ez a verzió még ingyenes, a 2.8 már fizetős. Németesek előnyben, de telepítés után át lehet állítani angolra.
Egy próbát megérne csak nem találok hozzá normális linket, link az ezen lévő exe-re pl ugrik az avira és a virustotal szerint is kap 5 találatot adware féleségre.
Ami nekem van meg vinyón régről, arra egyik se jelez semmit úgyhogy feltöltöttem ide: [link] -
Panthera
őstag
válasz
gaben1000 #23974 üzenetére
Látom, az a baj, hogy a képek mögött html van, azt nem tudom, hogy le lehetne-e az induló oldalról szűrni.
Én ezzel próbáltam:
http://www.f1fanatic.co.uk/2012/09/02/mercedes-mark-schumachers-300th-grand-prix/merc-schu-spaf-2012-*/* (de akkor is a htm jön le).Csak így lenne érteme a dta-t használni, a többi esetben (ami működne) oda kell menni az összes oldalra, és akkor már ugyanott vagy.
-
-
Panthera
őstag
válasz
gaben1000 #23966 üzenetére
Le kell tudnod menteni hivatkozásként a képeket. Ne a beágyazottakat nézd. Egyről beszélünk.
Ha mégsem megy, akkor annak az lehet az oka, hogy nem egy sima linkre mutat a kis kép. Pl. egy dia részei, az már bonyolultabb lesz, nem tudom ezzel meg lehet-e oldani a dolgot. -
Panthera
őstag
-
Visormail
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Horgász topik
- Spórolós topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Eléggé lekorlátozza az NVLink Fusiont az NVIDIA
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Óra topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest