- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- iPhone topik
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Asus Zenfone 10 - kicsit más az új kicsi
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#75501312 #47983 üzenetére
Kezdőnek én sem javasolnám elsőre a Vegas-t. Ha már van házi használatra készített vágóprogramokkal tapasztalat, akkor lehet Vegas-ra váltani. A Vegas Movie egyszerűbb, mint a Vegas Pro sorozata.
A Vegas egyes verziói számainál az egyik lényeges különbség, hogy milyen hardveres gyorsítást támogat.... azaz pl. hányas verziójú Nvenc-e, azaz milyen videókártyákat támogat.
Én pl. azért ragadtam le a Pro 15-nél, mert az támogatja korrekten a GTX750Ti kártyámat. Én is ilyen Bundle akcióban szoktam venni.A régiek az újabb kártyákat még nem támogatják, az új vegas-ok meg már a régi kártyákat nem támogatják stb...
A Vegas Pro-ból és a Vegas Movie-ból is van többféle változat a különböző igényekhez. Előtte érdemes azokat is átnézni, ha mégis megvennéd.
A Vegas-hoz is sok tutorial van a Youtube-on. Megjegyzem az Adobe Premierrel sincs baj, az egy másik világ, más megszokás. Amikor még stúdióztam (nem mostanában), akkor azt tapasztaltam, hogy az Premiert egy kicsi körbelengte egyfajta hype, főleg a nagy öregek részéről, de a fiatalabb generáció már nyitottabb volt az akkor még Sony Vegas-nak hívott riválisra, ami a kezdetektől fogva egyszerűbb volt egy picivel, mint a Premier.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- OpenMediaVault
- Mr. Beast retteg, elveszi az AI a munkát
- Kenyérsütés otthon kenyérsütőgéppel
- Okos Otthon / Smart Home
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Futás, futópályák
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- További aktív témák...
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3460, 94% Akkumulátor
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3563,100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest