Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Essejó
üzenetére
"Én szembemegyek a többiekkel, és mégis javasolni merem a SlimDrivers-t, bár megjegyzem, hogy a driverek telepítése után
,mindig uninstallálom"
Nem az a része az érdekes, hogy utána uninstallálod-e (persze ez is lehet, ha valami adware/spyware/hasonló, de ebben az esetben már eleve "mindegy", legalábbis akkor már kapásból rossz döntés volt a telepítése), hanem hogy egyáltalán használod-e.
Szerintem nem egy katasztrofális művelet mindig leszedni a hivatalos driverekből a legfrissebbet (vagy a ténylegesen jól működőt, ami nem feltétlenül a legfrissebb, lásd videókártya-driverek).
Persze jó esetben az is lehet, hogy nem okoz semmi rosszat az ilyesmi használata, de úgy általánosságban nem javasolt szerintem sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i5 13400 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ÚJ Zalman T4 Plus FSP 650W
- Eladó Xiaomi Mi 11 Lite 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10400F 16GB DDR4 512B SSD RX 6600XT 8GB AeroCool DS Cube ADATA 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szerintem nem egy katasztrofális művelet mindig leszedni a hivatalos driverekből a legfrissebbet (vagy a ténylegesen jól működőt, ami nem feltétlenül a legfrissebb, lásd videókártya-driverek).