Hirdetés
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
Magánszemélyként nincs korlát TeamViewer-el.
.
A logmein-ről érdekeseket mondasz, nekem több mint 1 éve ezt írja ki és inaktív minden gépem
Amikor behozták logmeinnéknél, hogy a hamachi-ért is fizetned kell, ha olyan hálózatod van ahol felügyelet nélküli gépek üzemelnek (pl szerverek) , akkoriban korlátozták a logmein távoli elérésű gépek számát 10-re, majd később 0-ra az ingyenes fiókkal.
.
Persze lehet ez csak nálam van így... de más aktív felhasználóktól is ezt az infót kaptam.
Biztos így volt, mert mástól kaptam azt a tippet, hogy ha van 80 géped, akkor az épp elérni kívántat átnevezéssel az első 10-be rakhatod és kis plusz munkával mind a 80 elérhető.
Inkább hagytam a fenébe...80 gépél már kicsit húzós előfizetni logmeinre. A hamachi még emberi áron van hálózatonként csak 25 EUR a standard verzió.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172, 100% Akksi
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 2 GB VGA, új kijelző és akkumulátorok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 43NANO763QA 108 cm / 43 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi