Hirdetés
- Yettel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Akciófigyelő: Százezer forint engedmény a Nothing Phone (3)-ra
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
leyo76
senior tag
válasz
ro_bert17
üzenetére
A listában szereplő irtók többsége, nem reagál rá, tehát feltételezem hogy nem az.
Egy vinyó van a gépben ezt formáztam több módszerrel is, raktam fel xp-t majd w7-et is mindkét oprendszer alól előbújik, nem azonnal, de másnapra már dolgozik. Nem vágom, több gépen is megnéztem ugyan ezt a process managert és azokban nem szerepel ez az idle.exe, csak azon az egyen, ebből gondlom hogy nem odavaló.....
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3887, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest