- iPhone topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
WonderCSabo #12531 üzenetére
Igen, én is azt néztem.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Dr. Romano #12529 üzenetére
Sony Sound Forge.
-
Vasinger!
nagyúr
Tud valaki olyan progit mondani amivel netrádióból listen.pls-ből fel lehet venni, amit késöbb le tudok játszani?
Igazából az lenne a tökéletes, ha egy olyan progit tudnátok mondani, ami rögzíti a merevlemezre egy mp3 fájlba azt amit a hangkártyám a stereo kimeneten kiad.
Szóval ha elindítok egy játékot és van benne egy zene és azt így fel tudnám venni.
-
Vasinger!
nagyúr
Tud valaki egy olyan programot, aminek segítségével ne kellejen leraknom a tálcára a játékot amivel játszok, hanem egy egyszerű overlay menüvel el lehessen olvasni, esetleg válaszolni is.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Dluinet #12428 üzenetére
Köszi, de tudnál segíteni a használatban?
Jelenleg így van beállítva, így jó?Az unused space on drive-on, egy partíciót jelöltem ki, ugye arról semmit nem fog letörölni?
A files in folder, meg maga a pendrive, a "K" meghajtó.
Nos?
A pendriveot telemásoltam mindenféle lommal.
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Keresek 1 programot amivel úgy le lehet formázni egy pendrive-ot, hogy sose lehessen visszakövetni.
Nagyon fontos lenne, köszönöm előre is!
-
Vasinger!
nagyúr
Olyan programot keresek, amivel egy hangfájlból tudok videót csinálni. Szóval pl egy kép menne az egész zene alatt.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Doki-HUN1978 #12074 üzenetére
Talán snga it tud ilyet, de az nem veszi fel pl azt, hogy megy valami zene a gépen.
-
Vasinger!
nagyúr
Keresek egy olyan progit, ami azt csinálja, hogy ne kelljen lerakni a tálcára a játékot, mikor válaszolni akarok vkinek msn-n, Szóval mint egy overlay menü lenne játék alatt. Van ilyen?
-
Vasinger!
nagyúr
Erről az oldalról, hogyan lehet letölteni a videót? Download helperrel nem megy.
Link
És valaki nem tudja miért rossz a hang? -
Vasinger!
nagyúr
Keresek olyan képnézegető progit, ami hasonlít a win live képnékzegetőjéhez, de több formátumot ismer pl.: GIF,TGA.
Csak nehogy az irfan wivet mondjátok .D
-
Vasinger!
nagyúr
Oké, így máris másabb. Akkor nevetek én is veletek.
Horka1: Van bizony.
Csakénvagyok: Én még online-ról nem hallottam. Csak ilyen több fordulósról hallottam még. Több vizsgát kell tenni, hogy adjanak valami oklevél szerűséget. Hátrány: Nagyon nehéz, előnye: Rengeteg + pénzt kapsz munkahelyen és kapkodni fognak utánad, bár a mai világba ezt elég nehéz kiszámítani.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
atesss #11303 üzenetére
Én a resetelni a router alatt, nem a reset gomb megnyomását értettem, hanem a kihúzását, majd visszadugását.
Lehetséges, hogy valamely beállítás okozza, de már x éve hozzá se lett nyúlva a beállításokba és csak egyik nap akartam belépni, hogy belülről nyomjak egy újraindítást, amitől nem veszik el semmi, de nem jött be a menüje. Wifi nincs. Csak 3 utp kábel van bele dugva + a Wan.
A DHCP a port forwarding miatt kell, hogy un. aktív legyek. Ez nekem sajnos kell a torrentezéshez.
FW-t azért nem érdemes frissíteni, mert eddig ment és azóta nem volt belepiszkálva. Na mind1, kísérletezek azokkal amiket mondtatok, de csak holnap.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
atesss #11290 üzenetére
Nos, nem volt egyszerű megemészteni, de megpróbálom.
1. Válaszod: Oké, még azt megpróbálom.
2. Válaszod: Pontosan. Talán gépújraindítás után, vagy új ip után, nem tudom. Véletlenszerű, passz, nem tudtam megfigyelni.
3. Válaszod:Ezzel tisztában voltam, nem percenként lenne megszakítva, hanem hetente max. 1x, vagy annyiszor sem.
4. Válaszod: A DHCP a torrent miatt kell, ezt csak azért mondtam el, hátha számít.
5. Válaszod:Asus WL-520GC routerem van. Akciós volt.Meg az igényeimnek megfelel.
AtHoS: Elírtam. 6 munkanap áll mögöttem, fáradt vagyok/voltam. A linket pedig köszönöm, ha lesz időm, átfutom.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
atesss #11285 üzenetére
Nos, akkor leírom, mi is "a helyzet" nálam.
Van egy modem, amin bejön egy 8 Mbites ADSL net, ami a routert továbbítja 3 géphez. DHCP szeró nekem van kiosztva (Szóval egy port van kiosztva). Én úgy tudom, hogy dinamikus az IP címem. Bár, ha ezt meg lehetne nézni, biztosabb lennék benne.
Beírom a böngésző címsorába az alapértelmezett átjáró címét: 192.168.1.1 Nem jön be semmi, vagyis azt írja: Nem képes kapcsolatot létesíteni. Anno ment, ma már nem, pedig semmi sem lett állítva. W7 van fent, talán az a baj?! Több böngészővel is próbáltam már.
Ha kihúzom, majd visszadugom a routert, betudok lépni, de ezt nem tudom megcsinálni mindig, amikor be akarok lépni oda, mert nem a szobámban van és így mások net kapcsolatát is megszakítom a családban.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Csakénvagyok #11262 üzenetére
Sajna az ip-s cucc nem jött be.
atesss: Nekem nem rapidshare-hoz kell vagy hasonló. Szerverről banoltak IP alapján, oda akarok visszamenni. Az általad ajánlott progi nem jó.
Nem tud csatlakozni a routerhez. Úgy, ahogy én sem, csak ha újraindítom a routert manuálisan.
-
Vasinger!
nagyúr
Ezúttal 2 kérdéssel jönnék:
Keresek olyan progit, amivel az IP-met tudom változtatni, anélkül, hogy a router vagy a modemet újra kéne indítanom. Dinamikus IP-m van.
A második kérdésem az lenne, hogy keresek ingyenes/nem ingyenes videókonvertáló progit, ami lényegre törő, a lehető legtöbb formátumot ismeri és csak konvertáljon. (.mkv formátum konvertálása alapvető)
-
Vasinger!
nagyúr
Kéne egy olyan program a medieval cue splitteren kívül, amivel lehet .cue fileok segítségével egy darab hangfájlt megvágni. Olyan kéne, ami kezeli az .ape (monkey's audio) formátumot, mert az előbb említett progi nem támogatja.
-
Vasinger!
nagyúr
Egy egyszerű videóvágó progit keresek amivel egyszerűen kitudok vágni egy jelenetet egy filmből. Nem kell, hogy átkonvertálja, se semmi. Az sem baj ha fizetős!
Virtual dubbal az a baj, hogy egy 1 órás 400 megás videóból kivágok 10 mp-et, akkor a végtermék 600 mb lesz....
-
Vasinger!
nagyúr
Valaki tud mondani olyan progit, ami hasonló az Unlockerhez? Az a baj, hogy az nem megy Vista 64 biten. :S
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Milyen programmal tudnám megnézni, hogy hány csatornás egy szám? Vagyis, hogy stereo,mono vagy 5.1?
És milyen fájlformátum lehet 5.1?
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #9641 üzenetére
Mostanában kicsit fáradt vagyok az ilyen poénokhoz...bocs.
Csak most esett le...
UP? (#9634)
-
Vasinger!
nagyúr
Van nekem egy zenei DVD-m. Amin 5.1-ben vannak a számok és stereoba. Na innen akarom kimenteni, ugyanolyan minőségbe, flac-be vagy waw-ba. Milyen programmal lehet?
sbazsi: Próbáltad Easy CD-DA extractorral? Igaz nem ingyenes, de van 30 napos is belőle..
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Van én nekem egy 2 cd-s audio albumom, amit nem tudom, hogyan nyissak meg és daraboljam fel a számokat. Itt egy kép a pontos kiterjesztésekről.
Milyen progival tudnám kivágni a számokat magamnak.
Ami lemaradt, hogy van hozzá egy .cue fájl is. -
Vasinger!
nagyúr
válasz
kételkedem #9323 üzenetére
Ennyi található a log file-ban:
Seconds
66238
66241
66244
66247
66250
66253
66256
66259
66262
66265
66268
66271
66274
66277 -
Vasinger!
nagyúr
válasz
kételkedem #9316 üzenetére
És ezzel, hogyan? Hiába kapcsolom be, hogy logololjon, sehol se látom a logfilet.
És a core temp nem is helyes értékeket mutat... Más?
-
Vasinger!
nagyúr
Milyen programmal lehet logolni a hőmérsékleteket? Itt az összesre gondolnék: CPU, HDD, GPU, alaplap. Azért kéne, mert néha újraindul a gép csak úgy és később megnézném, hogy mennyi volt mikor újraindult.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Winner_hun #9195 üzenetére
Próbáltam, de DVD írási hiba lett.
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Egy nagyon nagy, számomra fontos kérdéssel fordulok hozzátok. Van egy .iso file, amin egy dvd-film van. Ha átakarom másolni DVD-re, akkor 3 mb híján nem fér ki. Hogyan lehet megszerkeszteni azt az iso-t pl. felirat kiszedése, hogy ráférjen?
-
Vasinger!
nagyúr
Milyen programmal lehetne felvenni a hangot, amit pl egy FPS játékban hallok? Mások beszédét.
Előre is köszi!
-
Vasinger!
nagyúr
Egy olyan programra lenne szükségem, amivel könnyedén tudok videó alatti hangot szerkeszteni, vágni stb stb. Gyors, egyszerű program kéne, az se baj ha nem free.
-
Vasinger!
nagyúr
Köszi mindkettőtöknek, ezeket kerestem!
-
Vasinger!
nagyúr
Az a helyzet, hogy nekem a gépen lévő videót kéne átkonvertálni.
-
Vasinger!
nagyúr
.flv file-t, mivel lehet 3GP-be vagy akármibe konvertálni? SUPER-rel és Free 3GP converterrel nem megy.
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Létezik e olyan progi, amivel kilehetne játszani a youtubeot, mármint van egy csomó videó amit nem tudok megnézni azért mert Magyarországon lakom. Gondolom ti is találkoztatok evvel. Itt van egy csomó ilyen videó, egyből az első is olyan. Szóval meglehetne valamiféle képp oldani azt, hogy más ország IP-t kapjam vagy hasonló?
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Hogyan lehet youtube-ról letölteni HD videót, úgy hogy miután letöltöm ne remegjen a kép?
Szó szerint róla lenne szó: katt -
Vasinger!
nagyúr
Az .swf fileokat (flash fileokat) mivel tudom megnyitni a flash playeren kívűl?
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Egy olyan program kéne, ami rengeteg féle videót lejátszik, és gyorsan is nyitja meg. A VLC azért nem jó, mert ott a videó nézése közben nem lehet tekerni, egész képernyőben.
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Egy igen érdekes programot keresek, mégpedig egy egértesztelő progit. Amivel pl azt lehetne mérni, hogy rendesen kattint e a bal egérgomb, nem e kontakthibás, vagy hasonló. Tud vki ilyen progit?
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Core2duo6600 #7745 üzenetére
Köszi!
Lenne még1 kérdésem. Van olyan progi, ami ellenőrzi a helyesírást, pl itt a firefox-ban, amikor hozzászólást írok?
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Segítségetek kérném, mégpedig: Keresek egy felhasználóbarát kezelőfelületű videókonvertál progit, ami tud DVD-t rippelni, vagy akár 2 AVI fájlt kiírni egy DVD-re VOB-ba. A másik meg, hogy mind 2 magot kihasználja a prociban.
Tudnátok mondani nekem olyan progit, amelyek ezeknek a kritériumoknak megfelel?
-
Vasinger!
nagyúr
Egy olyan program kellenne, amivel visszalehet hozni adatot a winyról, formázás és átpartícionálás után. Egyeltalán van ilyen? Egy adott mappára kellene rákeresni.
-
Vasinger!
nagyúr
Vki mondana nekem egy olyan programot, mellyek Vista 64 bit alól meg lehetne azt csinálni, hogy 4 partícióból csinálok eggyet? Már megvan 1 közülük formázva.
Életbe vágó lenne! -
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Kellene egy olyan progi, mellyel egy adott Divx/avi fájl-ra rátudnám égetni a feliratot. Csak annyit kéne csinálni, hogy betöltöm az SRT filet és kész. Tud vki egy ilyen progit?
-
Vasinger!
nagyúr
Egy olyan progit keresek, ami nagyon professzionálisan mutatja a HDD paramétereit. PL: Hőmérséklet,tul. stb. És lehet benne ilyen tesztelő program is. Ne a HD tune-t mondjátok, mert azt ismerem.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Winner_hun #6747 üzenetére
Tanulj meg olvasni. Köszönöm!
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Winner_hun #6742 üzenetére
Ez azért elég primitív
De nem rossz 5 let
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Winner_hun #6739 üzenetére
Pfú, ez is nagyon jó, csak bonyolult.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Winner_hun #6737 üzenetére
Esetleg más megoldás?
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Egy elég érdekes kérdéssel állnák elétek. Minden egyes rendszertelepítésnél ugye felkell pakolni a drivereket. Nekem abból jó sok van. Kb 7. Egy olyan progi kéne, amellyel egy olyan lemezt lehet készítani, amit berakok és magától felteszi az összes drivert sorba.
Vagy ezt csak úgy lehetne, megcsinálni, ha az op. rendszerbe integrálnám bele vhogy?
A választ előre is
-
Vasinger!
nagyúr
Köszönöm mindenkinek! De ami a hőmérsékletet kijelzi egy grafikonban, olyan kéne. Főleg a vid. karinak kéne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged