- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- iPhone topik
- Szerény teleppel érkezik a Galaxy A37/A57
- Apple Watch
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
Te is tudnál arra a tyúkra figyelni élőben. A gép meg gyorsabb, és akárhányszor átnyálazhatja. "Csak" azt kell tudnia, hogy tyúk, és, hogy nem az a tyúk, mint a másik. Értem ez alatt, hogy ha én képes lennék megkülönböztetni, mert nem kell varázsolnia, hanem létrehozhatna olyan sávokat, amikben úgy osztja szét az egyformának hallott kotkodácsolást, hogy egyszerre csak egy szóljon, alatta meg mondjuk azok, amik amúgy egyszerre szóltak. Vagy az összes kotkodácsolást külön rakná, névvel, csoporttal és idővel megáldva, madár/tyúk/000001 1:02:13.009, persze nem nekem kéne beilleszteni a helyére, ezeket ő indexeli magának, majd a kotkodácsolás ritmusából kikövetkezteti, hogy melyikhez melyek tartoznak, és azokat behúzza egy új sávba, vagy többféle eshetőséget is megad nekem, és kiválasztom, hogy ha esetleg több tyúknak ismerte fel, hogy az a csoport is az 1-es tyúk, így pl. lesz egy madár/tyúk/01 sáv. Vagy konkrétan kijelölöm neki, az egyes tyúkokat, és úgy következteti ki a ritmusból, hogy melyikhez mely kotkodálások tartoznak. Ha meg nem egyforma a hangjuk, akkor egyértelmű. Ahhoz nem kell tudnom azt sem, hogy tyúk, hogy megkülönböztessem. Visszhangnál már nehezebb lenne a helyzet még így is, ha mondjuk a visszhang ereje akkora, mint a forrás, de valami alapmintázatok alapján tudhatná, mi nem illik oda. Szerintem lehetne ilyet, csak mire lenne jó azokon a felesleges dolgokon kívül, mint, hogy valaki élethű felvételeket akar zaj mentesen, vagy térhatás effektet akár monó felvételből? Ez nem elég ok, hogy próbáljanak ilyet csinálni. Habár lehet, hogy egészségügyben jól jönne egy online sztetoszkópnál, csak még nem jutott eszükbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ASUS blog: Aludj nyugodtan!
- Hálózati / IP kamera
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- BestBuy topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
- 265 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest