- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Bemutatkoztak a Samsung legújabb fülhallgatói is
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megérkezett a Huawei eddigi legkomolyabb futóórája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
Te is tudnál arra a tyúkra figyelni élőben. A gép meg gyorsabb, és akárhányszor átnyálazhatja. "Csak" azt kell tudnia, hogy tyúk, és, hogy nem az a tyúk, mint a másik. Értem ez alatt, hogy ha én képes lennék megkülönböztetni, mert nem kell varázsolnia, hanem létrehozhatna olyan sávokat, amikben úgy osztja szét az egyformának hallott kotkodácsolást, hogy egyszerre csak egy szóljon, alatta meg mondjuk azok, amik amúgy egyszerre szóltak. Vagy az összes kotkodácsolást külön rakná, névvel, csoporttal és idővel megáldva, madár/tyúk/000001 1:02:13.009, persze nem nekem kéne beilleszteni a helyére, ezeket ő indexeli magának, majd a kotkodácsolás ritmusából kikövetkezteti, hogy melyikhez melyek tartoznak, és azokat behúzza egy új sávba, vagy többféle eshetőséget is megad nekem, és kiválasztom, hogy ha esetleg több tyúknak ismerte fel, hogy az a csoport is az 1-es tyúk, így pl. lesz egy madár/tyúk/01 sáv. Vagy konkrétan kijelölöm neki, az egyes tyúkokat, és úgy következteti ki a ritmusból, hogy melyikhez mely kotkodálások tartoznak. Ha meg nem egyforma a hangjuk, akkor egyértelmű. Ahhoz nem kell tudnom azt sem, hogy tyúk, hogy megkülönböztessem. Visszhangnál már nehezebb lenne a helyzet még így is, ha mondjuk a visszhang ereje akkora, mint a forrás, de valami alapmintázatok alapján tudhatná, mi nem illik oda. Szerintem lehetne ilyet, csak mire lenne jó azokon a felesleges dolgokon kívül, mint, hogy valaki élethű felvételeket akar zaj mentesen, vagy térhatás effektet akár monó felvételből? Ez nem elég ok, hogy próbáljanak ilyet csinálni. Habár lehet, hogy egészségügyben jól jönne egy online sztetoszkópnál, csak még nem jutott eszükbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Asztalos klub
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- LEGO klub
- Formula-1
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% AKKSI
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4671
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest