- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- 10-es szám és ismeretlen telefon a Google előzetesén
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung SmartTag2 teszt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doki16
addikt
válasz
Tikakukac #152714 üzenetére
Köszönöm a válaszokat, na majd akkor megtoldom neki. Kihagyom a 440 szériát és ugrok x250 t450 felé.
Egyetértek veled. Nekem a X230-ban TN van, amit apukámnak vettem az övébe már IPS. Hát ég és föld a különbség. Arra gépre jó ránézni és használni.
Nekem mondjuk nem volt szempont a jó kijelző, mert 95%-ban a dokkolóban van és csak letölt meg a TV-re van kötve. Neki akkor vadászok egy IPS kijelzőset -
Doki16
addikt
válasz
Tikakukac #152709 üzenetére
Bocsánat, jogos. T440-re gondoltam
HP vonalon is szoktak lenni ajánlott régebbi gépek amik már i5-el vannak szerelve. Azokra gondoltam, hogy mik az ajánlott típusok. Mondjuk pont ezért kérdeztem, hogy kiderüljön
Én Thinkpad mániás vagyok alapvetően, de a páromnak valami szebbet akartam volna. Viszont ha az x250 a nyerő akkor maradok annál.
-
Doki16
addikt
Páromnak kellene egy rendes megbízható gép. Az összegfoglalóban lévő kérdésekre válaszolok:
1. Most kezdtem csak a keresést, használt lesz tehát ha majd szembe jön az általatok ajánlott példány. Egyáltalán nem sürgős.
2. 60-70k Ft.
3. Office, netezés, Youtube, semmi komoly erőforrást igénylő. Egy i5 3320 bőven elég.
4. Nem lesz játékra egyáltalán, elég az integrált.
5. Min 12,5" és 1366x768, matt, a panel technológia mindegy
6. Otthon lesz csak használva
7. Win 10 megy majd rá
8. HDD, SSD nem számít, majd én rakok bele egy megmaradt 240-es SSD-t. min 4gb ram, optika nem szempont
9. nincs igény ami éppen rajta lesz
10. Ez a leglényegesebb pont. Mindenképpen használt kell. Régebbi üzleti gépet szeretnék. Én jelenleg egy X230-at használok az tökéletesen jó, valami ilyen vonalon gondolkodok. Az érdekelne leginkább, hogy a HP vagy Dell használt üzleti gépei közül melyek az ajánlott típusok amit érdeme lesz keresnem. Thinkpad vonalat ismerem ott X240 és T240 között gondolkodom. Csak érdekel a két másik márka hasonló gépei.
Köszönöm szépen
-
Doki16
addikt
válasz
#97520896 #132135 üzenetére
Köszönöm a választ.
Egy alap VGA azért kell, hogy ha valamire kedvet kap az ember
Bár most így ahogy gondolkodom akkor érdemesebb egy HDD-s gépet venni azt ha kell megy bele egy ssd és kész is.
(#132138) Tikakukac: Teljes mértékben igazad van. Egy lánynak lenne tehát nem nagyon hardcore gamer
Alkalmi játék régebbi jó pár éves alkotásokkal
-
Doki16
addikt
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
Nincs konkrét dátum, valamikor idén nyáron/ősszel.
(2) A gépre szánt összeg forintban?
320000 Ft környékén lenne a célösszeg.
(3) Felhasználás?
Irodai programok (munka), minimális játék, HD filmek, netezés.
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
Semmi komoly, csak ilyen alkalmi régebbi játékok, nem számít a részletesség
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
Minimum 15 coll, min. Full Hd, matt és IPS kijelző
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
Lesz hordozva a gép de leginkább munkahelyen vagy otthon lenne használva.
(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)
Win7-től felfele bármilyen legális oprendszer kell.
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
Tárhely min 256 GB SSD. Ha emelett van HDD az csak jó, de nem szempont. A ram legalább 8 GB legyen. Optikai meghajtó nem kell.
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…)
Nincs ilyen.
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
Csakis új lehet.Köszönöm előre is
-
Doki16
addikt
Sziasztok!
Erre mondjatok nekem valamit légy szíves.
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
A héten(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)
130-150 között(3) Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy tanulás szintjén)
Office csomag használata, youtube, facebook, tanulásra lenne használva(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
Nem lenne játék.(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
14-15,6" Teljesen mindegy a kijelző típusa.(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
Csak otthon lenne használva(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)
Valamilyen windows legyen hozzá vagy ha nem is legalább windows kompatibilis(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
HDD legalább 300GB SSD nem szükséges. Memória min 4GB. Optikai meghajtó kell.(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…)
Nincs ilyen(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
Csak új lehet a gép.Köszönöm szépen ha egy két fajtát tudtok ajánlani
-
Doki16
addikt
Sziasztok. Kellene nekem egy notebook, olyan 50000 Ft környékén. Ezért az árért használt az ami jó lenne.
Egyszerű netezésre és kisebb játékokra lenne használva. Semmi komoly csak ilyen Angry Birds féle nagyon kis gépigényű játékok. Talán youtube videók lennének rajta nézve. Melyik az a tipust amit leginkább ajánlanátok? Megbízhatóság lenne a fő szempont mert olyan embernek lenne aki nem igazán ért a gépekhez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest