Hirdetés
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AstraCDX
senior tag
OK.
Én jelenleg messze nem vagyok felkészülve sem CPU, sem GPU területen .
Akkor te ezek közül a Dell Latitude E5440 melyik verzióját ajánlanád ?
Köszi !
Üdv.
Astra
-
AstraCDX
senior tag
válasz
Khelben #79298 üzenetére
Nem vettem sehonnan, kérdeztem .
Csak közben itt tettem egy kis módosítást .
És ivana válaszában ezt kaptam : A 720M kb. semmiben nem jobb mint egy intel igp. Nem vagy vele előrébb, inkább igp only gép.
Akkor másként teszem fel a kérdést .
Ha a kijelző méretet figyelmen kívül hagyjuk, akkor melyik jobb választás, a korábban linkelt HP ProBook 650, vagy a Dell Latitude E5440, illetve ennek melyik verziója .
Üdv.
Astra
-
AstraCDX
senior tag
A Dell Latitude E5440 egyik verzióját sem ajánljátok, vagy azokhoz képes csak a HP ProBook 650 ajánlott ?
Üdv.
Astra
-
AstraCDX
senior tag
válasz
Khelben #79289 üzenetére
Nem tartom fontosnak milyen grafikus adapter van a gépben (csak kifejezetten rossz ne legyen), nem az volt a szempont .
A Dell Dell Latitude E5440 egyik verzióját sem ajánljátok, vagy azokhoz képes csak a HP ProBook 650 ajánlott ?
Üdv.
Astra
-
AstraCDX
senior tag
Ha a kijelző méret, és a felbontás kritériumot 14"/1600 x 900-ra módosítom ez a modell Dell Latitude E5440 ajánlható ?
Üdv.
Astra
-
AstraCDX
senior tag
Ha nem ragaszkodom a full HD-hez, milyen kisebb felbontású notebookot érdemes választani ?
1600 x 900, vagy 1366 x 768 ?
Üdv.
Astra
-
AstraCDX
senior tag
Ezeken a korszerű notebook gépeken nincs párhuzamos port .
Mit tehetek, hogy a párhuzamos port csatlakozású mátrixnyomtatómat rá tudjam kötni ?
Üdv.
Astra
-
-
AstraCDX
senior tag
Sziasztok !
Szeretném megtudni, segítségetekkel, és a kérdőív kitöltésével van-e olyan notebook ami nekem megfelelne .
Nemzetközi forgalmú teherautóban lenne használva .
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
kb. fél éven belül, de nem kötött, és nem sürgős(2) Maximális keretösszeg Ft-ban?
250-300 E HUF(3) Felhasználási kör? (játék, CAD, PhotoShop, renderelési folyamatok, virtualizáció, irodai munka stb…)
GPS térképes navigáció, Office, Film lejátszás, semmi játék,(4) Játékra használnád-e? Ha igen akkor milyen játékokkal játszol és azokat milyen felbontáson illetve részletességgel szeretnéd futtatni?
semmi játék(5) Mi a fontosabb számodra, a minőség vagy a teljesítmény?
minőség, fizikai strapabírás, mechanikai stabilitás a hordozás miatt,(6) Szeretnél bele SSD-t? Esetenként akár ötször gyorsabb is lehet számítógéped!
nincs kizárva(7) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt?
15"-15,6", Full HD, lehetőleg matt,(8) Notebook tömege?
nem fontos(9) Operációs rendszerrel vagy nélküle?
nem meghatározó, de inkább csupaszon(10) Tárhely (HDD/SSD) és memória (RAM) mennyisége, illetve, szeretnél-e bele optikai meghajtót?
HDD 500GB, 4GB RAM, optikai meghajtó kell,(11) Egyéb kívánság? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…)
HDMI kimenet, beépített webkamera/mikrofon, világító billentyűzet, jó Wi-Fi, lehetőleg kis energiaigény,(12) Használsz-e CPU (processzor) vagy GPU (grafikus processzor) igényes alkalmazást?
Ha HDMI-n külső megjelenítőn való filmlejátszás az, akkor igen, egyébként nem(13) Eddig kinézett notebookok? Linkeld be a boltot! (Ez azért fontos, mert ha jó notebookot választottál akkor csak egy olcsóbb boltot kell keresnünk)
Még nem nézelődtem(14) Használt gép is szóba jöhet, vagy kizárólag csak új?
Nincs kizárva a használt, de csak nagyon megbízható helyről, garanciávalVan olyan gép ami megfelel ezeknek a kívánságoknak ?
Köszi !
Üdv.
Astra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Milyen széket vegyek?
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Videó stream letöltése
- Prohardver app (nem hivatalos)
- E-roller topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- További aktív témák...
- MacBook Pro 13A2251 EMC3348 27% 13.3" Retina IPS i5-1038NG7 Iris Plus 16GB 500GB ujjolv gar
- HP Zbook 17 G3 - Nagy 17.3" kijelzővel - CORE I7-6700HQ
- Dell Latitude 5521 - 11. generáciiós - 15.6" - CORE I5 11400H
- ThinkPad T15p Gen3 15.6" FHD IPS i7-12800H RTX 3050 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- HIBÁTLAN Macbook Air 15 M3 8/256 Ezüst 100% akkumulátor
- toshiba laptop
- Dell Latitude 7420 Carbon I5-1145g7/16GB/256GB SSD/14" FHD magyar bill laptop
- Lenovo Thinkpad L14 G1 AMD Ryzen 5 PRO 4565U/8GB RAM/256GB NVME SSD/14" FULL HD garanciás laptop
- Acer Aspire 7 CSERE IS!!
- Gigabyte AORUS 17H BXF Intel Core i7-13700H 64 GB DDR5 5600 MHz RTX4080 12GB 1 TB M.2 SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BANKMENTES 12 hónap Részletfizetés elérhető . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest