- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marci79
senior tag
válasz
Pyttawrx #159196 üzenetére
Fél éve megy a huzavona már a gépvétel terén. A használtak gyengébbek ennél és alig 10-30ezerrel, olcsóbbak a bolti árnál. A hat hónap olvasgatás és keresés alatt megtanultam, hogy ennyiért nincsen jó vétel. Sem újonnan, sem használtan. Folyamatosan túrtam az aprót is. Használt gépek, majdnem új áron? Nem is magyar billentyűzettel? Vagy a hobbi hírdetők válaszaira várni napokig? Vagy a suffniboltosok kétes garanciáikkal, nem magyar billentyűzettel, alig olcsóbban a rendes boltiaknál? Egy új gép 80-90%-áért nem fogok használtat venni, ami még gyengébb is. Ez csak annak üzlet, aki eladja azt.
Pl. Dell 3579-es 245-ért használtan az aprón. LOL Ráteszek 25ezret és megkapom a boltban. De teljesítményre gyengébb a fentebbi tuf-nál.
Ekkor meg jön az, hogy "ha még hozzáteszel az árhoz xtízezret..." gondolatmenettel meg el lehet menni fél millió fölé. Az meg megint nem opció. -
Marci79
senior tag
Sziasztok!
A legutóbbi (cca. 6 hónapos) érdeklődésem után még mindíg noti keresésben vagyok. Érdekelne a véleményetek a Lenovo Y720 és a Dell G3 (3579) gépekről.
A G3-omnál láttam, hogy hajlamos eltörni a zsanérnál. Ez mennyire esélyes dolog, ha nem barbár módon nyitogatja az ember? -
Marci79
senior tag
Sziasztok!
Asztali gépről váltanék. Jelenleg egy Dell E6410 laptopom van, de az igényem ennél magasabb mostanra és az asztali gép sem megfelelő már számomra. Utazgatok az utóbbi időben és nem hordoznám az asztalit 2 havonta magammal.
A leváltandó asztali gépem:
-6870-es O.C.-s vga.
-E5440-es Xeon proci
-8gb ramEzen vígan toltam full hd-ban az összes Mass Effect-et, Borderlands-et (1&2), Skyrim-et, Fallout 3-at és New Vegas-t, Assassin's Creed korábbi részeivel és a hasonló kaliberű játékokat. A leendő laptopomon is szeretnék ezekkel játszani és a hasonlóakkal. (GTA 5 és hasonló "szint" nem izgat.)
A fentiek tudatában lefele nem lépnék teljesítményben. Csakis felfelé. Az általános használatot ki sem emelem, ugyan is az magával értetődő szerintem. Viszont, ha lehetőség lenne ezen is 2 monitort használni egyidejűleg, az nagyon jó volna. Az asztalin is kettőt használok, ami melóhoz is kell.
Márkában csakis Dell-t szeretnék továbbra is. A keret első gondolatra 200-250 lenne. Használt gép is szóba jöhet.
Tudtok ajánlani valami megfelelő gépet? Nem kifejezetten játékra kell, az csak egy kellemes "extra", amiről nem szeretnék lemondani.
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest