- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricsi85
csendes tag
válasz
Khelben #100783 üzenetére
Játékra nem veszek laptopot annyi pénzből rendes gépet lehet építeni
Viszont a mai laptopok csak akkor használják a dedikáltat, ha kell, alapjáraton integráltat így olyan mintha nem is lenne, ha meg kell ott van.Sajna használtban nem találtam nagy felbontásút 200 as felső határon ami annyira nem is régi.
Újra meg mint említettem most nem szánok-e fölött az összeg felett mert nem használnám ki.Így marad a dellből a vostro i5el vagy latitude i3mal meg kis felbontással vagy fuji
meg az asusok.De ha tudsz alig használt(max fél év) nagy felbontású dell latitudot 14"-15" 200-ig örömmel veszem a tippet.
Sajna mindig minden nem jöhet össze valahol engedni kell és ennyiért ezek vannak.
-
Ricsi85
csendes tag
Sziasztok
mi a véleményetek a 2 notebookról?
Picit a Dell felé hajlok de előző gépem Fuji (még Siemensel) volt és jó 6 év szolgálat után még simán el tudtam adni. (semmi probléma nem volt vele csak arra amire kellett már nem volt elég a vas)
Suliba hordoznám meg maszek programozásra használnám.
250 ssd megy bele akármi lesz.Játékra van rendes gép, filmet meg ma már mindegyiken lehet
Köszönöm a válaszokat.
-
Ricsi85
csendes tag
válasz
lajthabalazs #80620 üzenetére
Jogos a ram, néztem egy újabb szériát amiben ddr3 van már aztán megkavartam magam
Igen, fontos vennék bele majd új aksit is már amennyire szerezhető még, az a 6 óra egész jónak tűnik.
Köszi
-
Ricsi85
csendes tag
Sziasztok mi a véleményetek?
midkettőben cserélnék ssd-re (120 kingston)
ramot ddr3-ra (4gb)
és bővítenék garit +1 évre.
Így az egyes 83000 a kettes 93000-re jönne ki kb.Fontos, hogy hordozva lesz, és a hosszú töltés nélküli üzemidő.
(van jobban járnék egy újjal a modernebb procik és fogyasztások miatt?)
Köszönöm előre is a véleményeket.
-
Ricsi85
csendes tag
Dell-nél a Vostro seria milyen?
pl.: Dell Vostro
-
Ricsi85
csendes tag
válasz
Khelben #79233 üzenetére
Hardverben nekem gyengébnek tűnik, mint amit példának írtam, lényegében ahhoz kell a gép ha valahova elmegyek akkor ott is tudjak dolgozni, ha szükséges. Ha csak laptopon dolgoznék akkor persze több pénzt szánnék rá. Kijelző viszont tényleg jó, hogy nagyobb a felbontás, azt el is felejtettem írni
Köszönöm az észrevételed és javaslatod.
-
Ricsi85
csendes tag
Sziasztok
érdekelne a véleményetek
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
2 hónapon belül
(2) Maximális keretösszeg Ft-ban?
max 160ra gondoltam.
(3) Felhasználási kör? (játék, CAD, PhotoShop, renderelési folyamatok, virtualizáció, irodai munka stb…)
főleg programozás, és amenyire lehet hosszú üzemidő akkuról.
(4) Játékra használnád-e? Ha igen akkor milyen játékokkal játszol és azokat milyen felbontáson illetve részletességgel szeretnéd futtatni?
néha de nem szempont amúgy is régi játékok.
(5) Mi a fontosabb számodra, a minőség vagy a teljesítmény?
szeretem ha a kettő együtt jár (fontos a megbízható szervíz, az ördög nem alszik)
(6) Szeretnél bele SSD-t? Esetenként akár ötször gyorsabb is lehet számítógéped!
első körben nem, de fél éven belül mindenképpen teszek bele
(7) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt?
15nél ne legyen nagyobb, matt ha lehet de nem mindenáron (13nál kisebb ne)
(8) Notebook tömege?
mindegy
(9) Operációs rendszerrel vagy nélküle?
lehet hozzá win8 de nem feltétel
(10) Tárhely (HDD/SSD) és memória (RAM) mennyisége, illetve, szeretnél-e bele optikai meghajtót?
min 4 gb memo és min 500 gb hdd
(11) Egyéb kívánság? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…)
hdmi, usb 3.0
(12) Használsz-e CPU (processzor) vagy GPU (grafikus processzor) igényes alkalmazást?
proci és ram terhelés időnként megeshet.
(13) Eddig kinézett notebookok? Linkeld be a boltot! (Ez azért fontos, mert ha jó notebookot választottál akkor csak egy olcsóbb boltot kell keresnünk)
Asus a favorit de lenovo és dell gépeket is nézek (fujim is volt 5 évet szolgált becsülettel gond nélkül, az sem baj) amit kinéztem Lenovo g510 (i5 4210m, 4 gb, 500 gb, 4600hd) 126 000 Ft
(14) Használt gép is szóba jöhet, vagy kizárólag csak új?
csak új
vélemények?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- BestBuy topik
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gitáros topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- MSI Vector GP76 16 Gamer Tervező Laptop -60% BRUTÁL i7-12700H 16/1TB RTX 3070Ti 8GB FHD 360Hz !!!
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% Bivaly i7-13700H 14Mag 16GB/1TB RTX 4070 8GB FHD 144Hz
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- TUF Gaming F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A55 / 8 RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12hó Harancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest