- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibe0309
tag
Sziasztok!
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
Az elkövetkezendő egy hónapban (igazából minél előbb, mert haldoklik a mostani)
(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)
max 100.000 Ft
(3) Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy tanulás szintjén)
facebook, word, tétel kidolgozás, filmezés
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
nem használnám játékra
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
15" környéke, 1366*768
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
néha, de nem ez az elsődleges
(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)
windows, vagy minimum jó windows-os driver-ek (win7 vagy win10)
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
HDD, 500Gb környéke
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…)
-
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)*
Jó lenne az új, de egy jó használt vételtől sem zárkózom el teljesenKöszi, Ábel
-
tibe0309
tag
A kérdésem még mindig él
Azaz, van-e valami számottevő érv az Asus N550 mellett, ha pont ugyanaz a hardvere, mint az N551-nek (és árba is egy kategória)? Eddig a szerelőablak vs jó wifit találtam, de tényleg csak ennyi? -
tibe0309
tag
válasz
bluobluo75 #86906 üzenetére
Sziasztok!
Látom téma az N550 és N551, én is egy ilyesmi vételén gondolkozom, max 250-ért.
Az alábbi két laptopot néztem ki:
- N551 - iPon
- N550 - laptopszalonHa jól látom a hardver ugyanaz mindkettőben, mindenben megegyeznek. Jól sejtem, hogy a különbség kb annyi, hogy az N551 könnyebben bővíthető (normális szerelőablak) ill az N550 jobb wifi kártyával rendelkezik.
Tényleg csak ennyi a különbség, vagy valami más elkerülte a figyelmemet? Ti melyiket ajánlanátok a kettő közül?Köszi, Ábel
szerk: Bocs, hogy választ nyomtam
-
tibe0309
tag
Sziasztok!
Laptop-ot szeretnék vásárolni olyan 200-250.000 között. A fő felhasználási terület az suli+munka lenne egy informatikusnak, szóval jó processzor és memória nem árt (8 gb), ezen kívül némi játék (minimumnak amit néztem a GT740M-t, a mai játékok ne minimumon fussanak).
Nézegettem a Lenovo Z510-et (i5 4200m + gt740m), de azt úgy láttam, hogy egy kategóriával lejjebb van.
Operációs rendszer nem fontos, SSD-t tudjak pluszba beszerelni, akár az optikai meghajtó helyére is. Ami a hordozhatóságot illeti, ebben komprumisszum képes vagyok, alapvetően cipelgetném néha (emiatt a 17" már sok lenne), inkább a teljesítmény fontos.
Tudnátok segíteni hogy a Z510 fölött picivel milyen jó laptopokat lehet kapni ilyen mindenes célra?
Köszi, Ábel
-
tibe0309
tag
Sziasztok!
Laptopot szeretnék venni keret max 200.000 Ft, de jó lenne 170-180 körül találni.
A fő használati terület az programozás, fejlesztés, így 8 GB RAM-ra lenne szükségem (a mostani 4 GB kevés).
Lehetőleg ne legyen túl nehéz, nem kell nagy képernyő (14 col körül), a legtöbbet külső monitorral használnám.
Fontos, hogy valamilyen kompromisszum legyen a hordozhatóság és a teljesítmény között (teljesítményre i5 körülre gondoltam).
Mivel néha játszok is, így dedikált videókártyával lenne jó.Tudom, hogy sok az elvárás, legyen gyors, könnyű, de olcsó is egyben, a könnyű része a legkompromisszumképesebb.
(Op rendszer nélküli verzió is jöhet)
Tudtok segíteni ebben?
Köszi, Ábel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Windows 11
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Elektromos autók - motorok
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Napelem
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- HP ZBook Studio G4, 15,6" FHD, i7-7700HQ CPU, 32GB DDR4, 256GB SSD, M1200 4GB VGA, W11, Számla, 1 év
- Exclusive ajánlat! Dobozos új LG GRAM /13. gen i7-1360P/16GB RAM/512GB SSD/17"COL/IPS/Gari QHD+
- HP ZBOOK Fury 17 i7-11850H 32gb ram 1 tb ssd RTX A3000
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Lenovo v15 g2 Ryzen 5 5500U 16gb ram 512ssd FHD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest