- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Icewloxy
tag
-
Icewloxy
tag
válasz
Mikulásbá #183517 üzenetére
mennyire megbizható ez a zenbook tipusok? miért ajánlod jobban a Core Ultra -t, snapdragon elite x -nél miben jobb? le tudja hűteni a zenbook intelt, vagy meleg mindig és csapja a zajt a ventillátor? vivobook és zenbook közötti különbség? 500k-ig nem lehet venni zenbook-ot ha jól láttam.
-
Icewloxy
tag
válasz
Juhaszatti #183504 üzenetére
igazából nem ragaszkodom semmihez,csak szeretném kihozni a legjobbat a keretből.
ha jól néztem annyi különbség van csak köztük hogy 15 helyett 16", és snapdragon helyett Ultra 9 185H. kérdés mennyire melegszenek egymáshoz képest?? vhol hallottam hogy az új intelek hűthetetlenek, ez nem igaz? vagy csak desktopba?hát nem tudom, néznem kell benchmarkokat,nagyon régen vcolt már laposom,nem vagyok képben. -
Icewloxy
tag
Üdv, ezekkel a paraméterekkel keresem a legjobb , legerősebb , laptopot 500k-ig. legyen megbizható is. amit megadtam fix, a többi variálható. kérem aki segit,csak linkel együtt ahol meg lehet venni az általa ajánlottat,köszönöm.
1. Mikor lenne esedékes a vásárlás? - jelenlegi piac
2. A gépre szánt összeg forintban? 500k
3. Felhasználás? zeneszerkesztés,streamek nézése,yt ,net
4. Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel? - nem játékra kell
5. Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS? oled jó lenne
6. Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is? nem, inkább itthon egyhelyben,konnektor mellett
7. Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.) win11
8. Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége? ssd , 16gb minimum ramból
9. Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…)
10. Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával) új, használt csak akkor ha új állapotú és sokkal olcsóbb mint boltban.
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- sziku69: Szólánc.
- Háztartási gépek
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Robot fűnyírók
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Precision 5570 27% 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP 15s-eq2002sf 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) bill gar
- Lenovo Legion 9 16IRX8 16 i9 13980HX RTX4090 2TB SSD
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i9-11950H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- L14 Gen4 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 7730U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest