- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Hirdetés
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
#90931968 #136815 üzenetére
Rendszeresen írok telefonról és tabról is.
A helyesírás és a magyar nyelv az alap a fórumon. A szabályzatban is ott van. Ha nem tetszik, nem kell írni. Vagy lassan kell írni, esetleg helyesírás ellenőrzőt használni.
Nagyon piti peti dolog a helyesìráson problémaznod.
Használd úgy a nyelvet, ahogy kell és nem fog senki problémázni. Szép világ ahol az a hibás, aki mer felnőttként is órákat keresgetni a szótárban. Kicsit "magyarosch".
Nem 2 szóról van szó, hanem 2 tucatról, az írásjelekkel együtt pedig olyan 100-ról. Mostaniba is csak sikerült beletolni vagy 4-5 darabot. Nem trauma és nyugodtan lefekszek ma is. Csak a szememet bántja a dolog, de OFF end részemről.
ak26bago: 450 G4 jutott eszembe így, 190k-s nyitóárral i5-el, abban elfér még egy SSD is.
elior: Volt erről rengeteg diskurzusom 2 tanárommal is, mivel én rendesen falusi gyerek vagyok és elég sokszor merült fel, hogy a tájnyelv vs érvényben lévő ragozások és ikes igék miként fogadhatóak be. De amúgy igazad van, az érvényes helyesírási szabályok szerint E/1-ben fekszem van. Jösztökkel és társaival szoktam még bajban lenni, de ez még a keleti blokkosoknak szabad préda, még szabályosak
opr: Ebben az adott környezetben talán már nem. De ez már sz.rrágás
-
Tikakukac
titán
válasz
#90931968 #136793 üzenetére
A 17"-os sokkal kevesebb a kínálat táskában, neoprém tok szinte nincs is, szélességben túllóg az átlag testen válltáskában és tarolsz a buszon is (10"-tól 17"-ig vannak gépeim és megyek velük, tudom) valamint elég sok munkaállomás és egyetemi előadó maximum 15"-os gépeket bír el, de még azokat sem mindig és a 17" kilóg a melletted lévőre, ahol a kedves társad mindig bele fog verni a kezével és idegbeteg lesz.
Most pedig idézheted, ahol azt írtam, hogy csak az én igazam számít. De hagyjuk. Csak ezt az írásképet ne.
Több napos olvasgatás alatt rájöttem van itt 3 4 ember aki azthiszi mindent tud... és mindenki más idióta aki nem azt veszi amit ő ajánlott ez meg a tipikus önjelölt okoskodás megmondás...
Mekkora trauma lesz akkor, hogy ha rájössz, ez a PH-s topikok többségében így megy. Semmi gond nincs ha nem azt veszed, a gond a megmagyarázással van, hogy márpedig, de. Márpedig nem, de mondom, hagyjuk. Az "azt hiszi" pedig 2 szó.
-
Tikakukac
titán
válasz
#90931968 #136791 üzenetére
Minimális helyesírást próbáljunk már meg, mert a szememet kiveri esküszöm.
Véleménye mindenkinek van, mint khm, tehát olyanja. Más kérdés, amikor látványosan jön valaki kérdezni, megkapja a választ, majd homlokegyenest mást vesz és aztán beírja milyen jó is a gép amit vett. Ez klasszikus önigazolás, tényleg nem bántásból, de ez egy általános dolog, megértem, csak ettől még nem lesz jobb az a széria (sem).
-
Sugi2009
tag
válasz
#90931968 #136713 üzenetére
Nekem ez az asus újabbak nem tetszenek. Se az 553 se a nagy testvére. Számomra tök gagyin néznek ki. Az olcsóságot azt hiszik h el lehet takarni két piros csíkkal meg ROG logóval??! Nem beszélve a fedlap fém. Inkább lenne kemény plasztik mint ez a kisujjal átbököm szerü vmi. Nagyon gagyi mikor meg nyomtam bent maradt és kb 5 másodperc múlva pattant ki. Vicc. A 752 az valóban szép és starapabíró na de az nekem már nagy és nehéz lenne melóba vinnem.
-
B-Clone
aktív tag
válasz
#90931968 #135640 üzenetére
Hp pavilion 15 van 200 körül full HD ips + 940mx + i5 7200u kombinációval, ami alatt natívban a PUBG még alacsony beállítások mellett is el tud hasalni. (prototype valszeg el menne rajta)
A következő lépcső amiért érdemes pénzt adni és nem egy talicska szart kapsz cserébe sőt még teljesítményben is nagy ugrás lenne, az a Dell 7567 i5 7300hq + 1050 párossal ami bőven elég erős élvezhetőbb játék minőséghez is, de csak TN paneles. Ips változat 380 körül mozog.
Ami még opció lehet az az Asus G752 6700hq + 970M-el ami egy vérbeli gamer gép és úgy is van legyártva, hogy bírja. Hátránya, hogy boszme nagy, viszont 330-ba belefér.
Bármi ezeken kívül csak ön tökönlövés -
-
Tikakukac
titán
válasz
#90931968 #135640 üzenetére
Gyorsan visszaolvastam mi a gond.
Nem a hardver volt a probléma senkinél ahogy néztem. Hardverben ezt már tudja szerintem 150k-tól egy rakat gép. Ha bedobjuk a support és építés duót, na ott már azért valóban szűkül a keret. Én így hirtelen nem is nagyon tudom mi lenne az az akár gyengén is de "megGPU-zott", amire azt mondanám, hogy rohanj, mert ez tuti lesz.
-
B-Clone
aktív tag
válasz
#90931968 #135624 üzenetére
Félre érted a helyzetet de nagyon. Van remek gép 205-ért is meg 180 - ért is, sőt van 120-ert is használható, ugyan úgy ahogy van szemét fél millió fölött is. A gond az, igények nem találkoznak a rá fordítandó összeggel... A laptop móka egy kurva drága biznisz ha normális minőséget akarsz. Ezt el kell tudni fogadni.
-
Frawly
veterán
válasz
#90931968 #135603 üzenetére
Ezt nem tudom miért nekem írod, én is csak egy kérdező vagyok a topikban. De ha már így megszólítva érzem magam, akkor leírnám, hogy eleve 200-250 ezer alatt semmilyen értelmes laptop nincs újonnan, még irodai feladatokra sem, nyilvánvaló, hogy 300 felett fognak kezdődni a játékos gépek. Persze, a magyar pénztárcának lehet, hogy sok, inkább külföldön veszik az egymilliós Alienware laposokat, de azért én ezt kétkedve fogadom, mert sír a magyar, hogy jajj, nincs pénz, de azért az utak tele vannak bálnakocsikkal, meg a műszaki boltokban a millás tévék is elkelnek, meg itt a topikban is nem egy ember keres 300-600k ársávban gépet, de nemrég keresett itt valaki egy milkásat is. Szóval 300k még baráti ár is egy gamer laptopért, ez is abszolút belépő szint ebben a műfajban, persze nem kevés summa, még a jobban keresők is megérzik. Én is szívom a fogam, mert ezt a pénzt másra szántam, de megmurdelt az alaplap a játszós régi notimban, és mivel még nem volt kifejezetten gamer notim, ezért most bepróbálok egyet.
(#135585) dugø: bocs, elírás először gtx ti-t akartam írni, de végül a g-t nem töröltem
(#135614) Khelben: ez elég hihetetlennek tűnik, de neked elhiszem. Duplán meghökkentő, mert a GTA-k eleve CPU-igényes játékok (nem elsősorban csak a grafika, hanem a sok objektum, AI, stb. miatt), lehet ez valami nagyobb felbontáson mért adat. Így lehet tényleg az i5 is elegendő lenne, de rámegyek az i7-esre, egyrészt biztosra menni, időtállóságra törekedni sem hülyeség, másrészt ahogy nézem, itt nem nagyon kapni i5-ös változatot, mindenhol csak az i7+1TB HDD+Win10 Home felállást árulják.
-
B-Clone
aktív tag
-
Sordoran
addikt
válasz
#90931968 #135480 üzenetére
Dell 7567 ajánlott ebben a kategóriában. Én egy hete nyúzok egyet (igaz i7-el, és 1050 Ti-al, meg vettem bele egy SSD-t is), kicsit drágább, és az IPS hiánya lehet probléma esetleg, de egy jól összerakott gép. 280 körül akad már i5, 1050 verzió, de ebben 8 GB ram van alapból, a VGA is 2 helyett 4 GB-al gazdálkodik, és 3 év garancia.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Vírusirtó topic
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Renault, Dacia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Tomato firmware
- Horgász topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Battlefield 6
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- További aktív témák...
- MSI Vector GP76 16 Gamer Tervező Laptop -60% BRUTÁL i7-12700H 16/1TB RTX 3070Ti 8GB FHD 360Hz !!!
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% Bivaly i7-13700H 14Mag 16GB/1TB RTX 4070 8GB FHD 144Hz
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- TUF Gaming F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest