- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
premete
veterán
válasz
Gaben01 #62246 üzenetére
CPU-ja rém gyenge, nálunk 840 g1-ből az erősebb változat van rendszeresítve, azokból meg többnek az alaplapja lett egy hét után cserélve. Igaz, egész nap mennek, és tele programokkal.
Dellől a Latitude 6xxx/5xxx/Vostro/ inspiron az erősorrend, autós hasonlattal élve BMW/Audi/Golf/Skoda. -
premete
veterán
válasz
Gaben01 #62232 üzenetére
Barátkozz meg egy használt, minőségi üzletivel, amit hibátlan állapotban, ~2 év garanciával kapsz ennyiért. 14"-ban még a hordozhatóság sem szenved csorbát. Lenovo T430/ Dell latitude E6430-ast vennék, de HP Eltebook 8470/9470 is hozza a minőséget.
Packard Bellt kerülném, az az Acer "secondo premio" márkája, szerintem csak viccből ajánlották, az Acer is kerülendő, ez meg pláne. -
stratova
veterán
válasz
Gaben01 #31946 üzenetére
A Latitude E5430 párja a HP Probook 6470b és a Thinkpad L430. Olyan kényelmes garanciával egyik sem rendelkezik (alapból) mint a Dell, Lenovo pedig L430-ra vicc kategóriás 1 év garanciát vállal.
Asusból a B43 vagy P45 lehet kb. ez a kategória, de idehaza csak szürke-importtal elérhető, vagy inkább sehogy.
Lifebookból nem nagyon tudom belőni, talán LH. -
Chaser
legenda
válasz
Gaben01 #31946 üzenetére
Nézd, dell NBD garanciánál nincs jobb. Ne legyen rá szükség, de majd megtudod ha más gyártótól veszel gépet egy nyamvadt hdd miatt...Ha már van rá ennyi pénz és játék nem fontos, akkor költsük már el okosan, én ezt gondolom.
Vigneau: Láttam ezt a gépet. Külön a vga 50k. Más 230-ért árulja ezt dual vga-val, 8GB ram, terás hdd ha jól rémlik. w8 lehet nincs, én személy szerint nem is adnék érte pénzt, w7-ért még igen.
-
Pocok256
veterán
válasz
Gaben01 #31946 üzenetére
Persze, hogy más gép is megfelel ezeknek a szempontoknak csak éppen minőségben messze lemaradnak a kollégák által mutatott gépnél. Ha az uj hdd beszerzésével járó kis kellemetlenség neked avagy a barátodnak megér egy garanciálisan és minőségileg is sokkal rosszabb gépet akkor lelked rá mutathatunk....
-
Chaser
legenda
válasz
Gaben01 #31940 üzenetére
A hdd pont olyan dolog amivel nem kell foglalkozni. Ha kicsi eladod, veszel amilyet akarsz ahonnan akarod. Dellt nem édekli. Ez a gép ráadásul NBD garos, gond esetén házhoz megy a szerviz 1-2 munkanapon belül és ott javítanak. Nyilván ha máshonnan veszel bele hdd-t azt nem, de szabadon cserélhető, nem érdekli őket.
-
stratova
veterán
válasz
Gaben01 #31934 üzenetére
250-260-nál újonnan még VAGY üzelti VAGY nagyobb teljesítményű gépet lehet keresni ÉS nincs. Latitude-ben nem kap ilyen grafikus teljesítményt ennyiért, de más üzleti gépben sem.
Samsungnál amúgy a 2, 4, 6 az üzleti széria, de szerintem egyelőre nálunk még legfeljebb szürke-importtal elérhető.
A legjobb lenne kitöltetni vele az első hozzászólásban szereplő kérdéssort.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest