- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vodar
senior tag
válasz
aelod #107694 üzenetére
Szia,
Itt általában az szokott elhangozni, hogy 90 ezerért csak használt laptopot érdemes vásárolni, mert egy 90 ezer Ft-os laptop élettartama nagyjából 1,5 év. Én nem ezt tapasztaltam, a környezetemben azt látom, hogyha nagyon vigyáznak rá, akkor akár 10 évet is kihúzhat egy 90 ezer Ft-os laptop is, de természetesen a többiek, akik itt ajánlanak laptopot, szervizesként dolgoznak, és sokkal több tapasztalatuk van a laptopokkal.
Nem szeretnék beleszólni az ajánlásukba, se ráerőltetni valakire egy konkrét típust, de szerintem egy ilyennel vígan elleszel 5-10 évig, főleg, ha nem nagyon hordozgatod: Lenovo IdeaPad 100-15IBY
Én megértem, hogy csak 90 ezer Ft-od van rá, és azt is, ha nem szeretnél használt laptopot venni.
A Media Marktban tapogattam meg múltkor egy ilyet, és szerintem nagyon masszív kis laptop, az árához képest jó anyaghasználattal, emellett teljesen jó hardverek vannak benne az árához képest, a kijelzőjének a fényereje pedig kenterbe ver sok 150 ezer Ft-os laptopot is, minden pontján 220 cd/m² körüli. Ez nem utolsó szempont, ha filmeznél is rajta.
De hangsúlyozom, én nem vagyok szakember és nem laptopszervizben dolgozom, így az én javaslatomat és tapasztalatomat ne vedd készpénznek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Nintendo Switch 2
- HP notebook topic
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Filmvilág
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Projektor topic
- Reklámblokkolók topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 32/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- UHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest