-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tamas.nick #177335 üzenetére
Köszi! Az í betűt benéztem, totál igazad van. Mindegyiknél megfelelő.
Jelenleg HP van és “soha többet” jeligére cserélném, szóval az kizárt. Na azon pl. az í betűt sem sikerült a helyére rakni (lehet az általad linkelten igen) de a fontosabb, hogy a kijelzőjével nagyon nem vagyok kibékülve.
Véleményed szerint a Lenovo megéri az 50k-s felárat? A kijelző a legfontosabb. -
csibe1
addikt
válasz
tamas.nick #177270 üzenetére
"Munkahelyen (nincs 100% HO) és a külsős helyszíneken lévő billentyűzetek miatt nem tudnék átállni."
Esetleg érdemes lenne egy olyan külső billentyűzetet magaddal vinni amit kényelmesen tudsz használni?
-
cs.zs.
veterán
válasz
tamas.nick #177267 üzenetére
Az csak megszokás kérdése, kb 1 hét alatt bele lehet jönni. Én évek óta Asust használok, amikor ősszel pár hétig nagy enteres Lenovo volt nálam, azon is mindig félrement, téptem a maradék hajamat. Állandó javításból állt az élet.
(de át lehet szokni) -
válasz
tamas.nick #177267 üzenetére
A 250-es gépeket kerüld, nem csak a fényerő, hanem a képminőség miatt is, ahogy előttem szóló is írja. Az a baj, hogy a 400e Ft kevés HP-ban jó kijelzős üzleti géphez. Pont a héten variáltunk egy ügyfelemmel egy Elitebook miatt, fotószerkesztésre kellett neki, csak a 400 nites jöhetett szóba, de 400e alatt. Plusz legyen benne WWAN modem. Hát nem sikerült találni, több pénz kell hozzá.
-
cs.zs.
veterán
válasz
tamas.nick #177265 üzenetére
Írtad, hogy a kijelzője a lehető legjobb legyen.
350 nit , 100% sRGB már valóban jó, de van 400-500 nites ips is, meg még ott vannak a 400-600 nit OLED variánsok is.
400 e Ft-ig/körül szerintem már lehet találni Asus 16" Oledet, akár bővíthető rammal is. -
szp1
addikt
válasz
tamas.nick #130405 üzenetére
Köszönöm!
-
szp1
addikt
válasz
tamas.nick #130403 üzenetére
Köszi a gyors választ!
Értelemszerűen használt gépről van szó, tehát valszeg a tp már tükörfényes és ssd van benne...állítólag.
Alkalmi hurcolászást mennyire bírja? -
hallador
addikt
válasz
tamas.nick #124993 üzenetére
Nekem meg nem...
-
hallador
addikt
válasz
tamas.nick #124988 üzenetére
-
RWD
tag
válasz
tamas.nick #123274 üzenetére
Eddig a mobil akksi hiánya volt az egyetlen, ami főleg zavart volna ebben a notiban. Ezek után már nem csak ez a tényező zavar majd...
-
válasz
tamas.nick #123277 üzenetére
Nézz rá az újabb Fujitsukra.
-
válasz
tamas.nick #123274 üzenetére
Én a helyedben egy alig használt Dell E7440-et keresnék,aminek van még garanciája.
-
Khelben
nagyúr
válasz
tamas.nick #122912 üzenetére
Melegebb, mint a Probook. De nyilván nem fogod folyamatosan 100%-on hajtani, szerintem vállalható a teljesítményért cserébe.
-
Khelben
nagyúr
válasz
tamas.nick #122909 üzenetére
Akkuidőt délután megnézem. Kívül teljesen műanyag, ráadásul ezüstre festett. Belül a billentyűzet körül fém. Belülre 2280-as m.2 és egy 2.5-ös sata fér el. 450-ben sima tn panel van. Többit majd délután /este.
-
Khelben
nagyúr
válasz
tamas.nick #122905 üzenetére
430 G4 és 450 G4 van most itt nálam, ha érdekel valami, kérdezz. Hűtésük jó, anyaghasználat már nem annyira (a régebbi fekete gumiszerű fedlap most sima ezüstre festett műanyag). Billentyűzet is jó. Ha 430-as is elég méretre, akkor abban van IPS. Ha mindenképp 14-es kell, akkor az ips miatt én is a Dellt venném inkább, aztán később vennék bele egy nagy ssd-t.
-
FR33
aktív tag
válasz
tamas.nick #75304 üzenetére
Bizony így néz ki. Gondolom ezért is csunyább a felbontás is.
-
Mottie
őstag
válasz
tamas.nick #74651 üzenetére
Mindkét keretből kijön 1-1 Latitude csak eltérő felszereltséggel. Szvsz annál jobb vételt nem fogsz találni
-
redwhite78
aktív tag
válasz
tamas.nick #73568 üzenetére
De én nem az e5430-ast, hanem a e6430-ast mondtam.
Utóbbi szebb, persze ez ízlés kérdése is. -
redwhite78
aktív tag
válasz
tamas.nick #73553 üzenetére
Megnéztem egyet, de nem tetszik annyira, mint az elődje. (e5430)
Ráadásul már nem háttér-világításos a billentyűzet sem. Az anyaghasználatáról írták itt a fórumon is, hogy esett a színvonal, de ez igaz a nagytesó e6x40-re is.)Hasonló áron (~240k), szintén OS nélkül, van a laptopszalon-nál még az előző generációs e6430, i3 3110M-mel, az alig valamivel gyengébb, mint ez az i5 4200u. Én nem is gondolkodnék, hogy melyiket veszem a kettő közül.
-
redwhite78
aktív tag
válasz
tamas.nick #73523 üzenetére
Esetleg még ez a HD+ Latitude e6430 szóba jöhet, ha nem létszükség az i5.
-
stratova
veterán
válasz
A legolcsóbb minőségi 14"-os HD+ HP az AMD-s Elitebook 745 265-ért. Inteles testvérét a 740-et nem sokkal annak bejelentése után harangozták be még júniusban. Nos azóta az Inteles variáns rendületlenül megjelenik (lehet a 7x5-nek akartak hagyni egy lélegzetvételnyi időt?).
Ami miatt mégsem rohannék a boltba megvenni:
- A10 Pro 7350B nem tud versenyezni egy ULV i5-tel, CPU-ban kb. i3-4010-4030
- így bár a képessiége megvan a virtualizációra nem tudom a teljesítménye mire elég e téren
- gyengébb akkumulátoros üzemidő
- 8xx-ben van VWAN mellett M.2 SSD csatlakozó ebben nincs (és 725-ben átalakítóval tesztelve nem működött az SSD). Választani kell beépített SSD és HDD közöttHogy az SSD-s butítást megörökli-e a 740, nem tudom. Esélyesen ebben az árban i3-4030-cal lehet majd kapni.
-
Khelben
nagyúr
válasz
Ennyiért felejtsd el. Ha a 230k-t megszorzod kettővel, akkor talán lesz olyan gép, ami hozza egy TP minőségét és elég erős az általad írt felhasználásra. 230-ért csak használtan találsz ilyet. Valami ilyesmi, erre is van még 1,5 év garancia, veszel hozzá itt hardveraprón magyar világítós billentyűzetet 10k-ért, lecseréled a dvd-t ssd-re 30k-ért és van egy szuper géped.
-
Chaser
legenda
válasz
Ennyiért HD+ 14" még win nélkül sincs, pláne hogy még valamennyire minőség is legyen. Nem tudom mért szerenél újat, ha számla miatt akkor laptopsystem. Ha "csak úgy" alapon szeretnél újat gondold át
-
Chaser
legenda
válasz
tamas.nick #44155 üzenetére
Eloxált alu fedlapja van, mi kopna le róla?
Belül valami gumiszerű borítása van, nagyon kényelmes.
Nem nagy a FHD ekkora méretben. -
premete
veterán
válasz
tamas.nick #44155 üzenetére
A festéskopás csak az E6400/E6500-asoknál volt, "Made in Poland". jeligére.
-
Chaser
legenda
válasz
tamas.nick #44150 üzenetére
Gar miatt 5530, ha vállalkozó kedvű vagy akkor T530
Valószínűleg pl egy lejtést a TP jobban tolerál a rollcage miatt, de mivel mindkettő új modell bármi/reped törik el rajtuk az zsebbenyúlós lesz. Olyan kényelmes billzetem ami 6520-ban van még egy gépben se volt, veri a T60 NMB billzetet, pedig az se kispályás. Pad is rendben van, gondolom ugyanezeket kapta a 6530 is. A csikló jobb TP-ben, de már az is nagyot fejlődött latikban. TP-ben is elérhető már backlit, persze feláras és lehet csak egyéb alternatív forrásból lehet megoldani.
Tartósságról meg igazából már üzleti gépeknél sem kell beszélni..a lényeg az alaplap lenne, de ezeket már nem úgy ellenőrzik mint régen. Minél több gar legyen és persze nem árt ha komolyan is veszik, ezért mondtam este is a dell NBD-s gépeket. Design téren nekem is jobban bejönne a T530, de még véletlen se venném meg ilyen szervizháttérrel...pontosabban szervizháttér nélkül ami most van.szerk: És persze FHD verziókat nézz ha szép képet akarsz.
-
runner 125
nagyúr
válasz
A szépség erősen szubjektív tényező, nekem E6530 van és piszkosuk bevált, mindemellett szerintem szép is.
Pontosabban a végképp konzervatív TP design nekem soha nem volt az esetem.
Palmrest nagyon kényelmes, egy hátránya van - a port valamiért hamar vonzza, de emellett érezteti a minőséget. Zsanér atom stabil.Hűtés megoldott mindkettőnél, tartósság szintúgy azonos. A DELL helyszíni garanciája azért szvsz nagy fölény, noh meg a bill világítás sem elhanyagolható. A nélküli gépet már nem tudnék használni.
Magnézium váz az E6530-nál is adott.
TP-n valóban nincs HDMI, de van Display, átalakítóval tudod használni HDMI-ként is.mod.
Talán még annyi, h ha teheted, inkább FHD kijelzővel válaszd.
-
válasz
E6530 innen.
Mindkettőnek jó a hűtése. A Haswell-nek jobb lesz az igp-je, illetve a fogyasztása, de drágábban is fog kezdeni - neked kell eldöntened, hogy ez mennyire számít. -
Chaser
legenda
válasz
tamas.nick #44112 üzenetére
Ez NBD garos gép. Vásárláskor ellenőrzöd kód alapján a garanciát dellnél online. Az eladó megbízható, ott biztos nincs gubanc. 300-ért jobbat nem kapsz. Nézegetheted a 6530-akat boltból, de 300 felett vannak értelmes konfigban és azok tényleg lekerekítettek. Vagy esetleg Y510p, de ott meg ne várj el olyan minőséget mint egy precisionnál. Ha 300-ért vennék gépet akkor személy szerint olyat vennék, ahol probléma esetén 1-2 napon belül megoldják a zűrt /150k felett is csak olyat veszek/. Ráadásnak az NBD delleknél szerviz házhoz megy.
-
Chaser
legenda
válasz
tamas.nick #44104 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2/14"UHD(3840x2160)/i7Vpro-1185G7/48GB/512GB/Nvidia MX450(2GB DDR6)LTE,eSIM)
- Lenovo ThinkPad P14s/14 FHD(1920x1080)/i7-1165G7/32GB/512GB SSD/Nvidia T500(4GB GDDR6)
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus - Black - Használt, karcmentes
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest