Hirdetés
- Prohardver app (nem hivatalos)
- És milyen illatú legyen a készülék?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Girmin93
tag
Szia! Én az Asusra szavaznék. Véleményemet arra alapoznám, hogy fórum társaim már többször is írták, hogy a 10.gen intel Cpuk eléggé hulladékok. A 8. gen Intelre nem igen hallottam még panaszos megjegyzéseket. a HDD-t későbbiekben lehet cserélni ssdre. Remélem tudtam segíteni.
UP: Ugyanezzel a géppel szemezgettem pár hónappal ezelőtt, bár akkor még 20-30.000el olcsóbb volt és itt prohardveren is ajánlották nekem ezt az Asust.
-
Khelben
nagyúr
Azokkal nem nyúl mellé. De ssd+windows nem biztos, hogy kijön 150-ből, ssd inkább már 160 lesz, windowst meg aprón kell venni hozzá 10-12k-ért.
-
Khelben
nagyúr
Belépő szintű gépek, ennek megfelelő anyagminőséggel. Kategórián belül jónak mondhatók. HP 250 G5 van még, ami hasonló. Az a "rendes" vga inkább hátrány, mint előny, mert a cpu-ba integrált Intel vga ugyanolyan erős, cserébe nem termel plusz hőt és nem keletkezik plusz egy hibaforrás. Ebben a kategóriában kifejezetten előny az integrált vga.
-
vacs
veterán
Köszi srácok.
Én inkább táblagépet szeretnék nem notebook-ot.
Van itthon egy Logitech K400, ami alig van használva.
Ez a billentyűzet nem bluetooth-os, hanem 2,4Ghz-es usb-s vevő van hozzá.
Ezt rá tudom kötni egy tabletre (pl otg kábellel)?
Ha igen, akkor veszek pl egy Nexus 9-et, hozzá valami asztali állítható tartót, rákötöm a bill-t és öröm-boldogság!
(bár így már inkább tablet topikba való) -
hallador
addikt
Ezen eszközök billentyűzete nem elsősorban felnőtteknek, hanem kis kezű emberekre (Gyerekekre, kisebb kezű felnőtteknek). A tablet része persze ettől még szuper. Ha elsősorban tabletet akarsz csak akkor próbáld ki. Az a helyzet, hogy notebook szinten van olyan amit lehet computerként is használni, de azok nem ilyen árban lesznek, hanem 300 000 Ft felett, és ami tényleg fasza az 500 000 körnékén mozog. (Fujitsu Stylistic, HP EliteBook Revolve) ezek faszák ezzel lehet dolgozni is. De ami ez alatt van az nem a legjobb notebook helyett.
Szerintem ilyen gépet csak akkor vegyél ha elsősorban tablet kell, és néha a billentyűzet. Mert ezeknek a billentyűzete vacak.
-
adika4444
addikt
Hali!
Ezek a hibrid csodák nem igazán használhatóak jelen állapotban...
Az árból Fujitsu A514-et lenne érdemes SSD-vel, cady-vel, az árból bőven kiférsz, vagy HP Probook 450-et keresni hátha van ennyiért. Használtban Laptopsystem-en meg van rengeteg jó business jó állapotú gép...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- OLED monitor topic
- Linux kezdőknek
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ukrajnai háború
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- További aktív témák...
- Getac S410 (G4) - 14" FHD, Core i5-1145G7, 32GB, 1TB SSD, Microsoft Windows 11 Professional
- GETAC S410 GEN3 i5 8365U 32GB 1TB SSD 14'' FHD W11
- ThinkPad T490 14" FHD IPS érintő i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Getac S410 robusztus laptop 16GB RAM 1TB SSD Windows 10 Pro
- MacBook Pro 13A2251 EMC3348 27% 13.3" Retina IPS i5-1038NG7 Iris Plus 16GB 500GB ujjolv gar
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 7530 - Intel Core i7-8750H 16GB 512GB SSD NVIDIA Quadro P2000 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest